Ali.mr 0 ارسال شده در 26 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2018 سلام من یه تتزه کار هستم و ممنون میشم دوستان منو ساپورت کنن و لینک های برنامه های کاربردی مثل Z3x Odin و.... که ضروری هست و برام بفرستن.... لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 26 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2018 در ۱ ساعت قبل، Ali.mr گفته است : سلام من یه تتزه کار هستم و ممنون میشم دوستان منو ساپورت کنن و لینک های برنامه های کاربردی مثل Z3x Odin و.... که ضروری هست و برام بفرستن.... دانلود ورژن جدید ODIN اموزش کار با ODIN و فلش گوشی سامسونگ سایت دانلود ROM گوشی های سامسونگ آموزش فلش گوشی های سونی Flashtool نقل قول سایت مرکزی فریمور موبایل لینک دانلود فریمورهای سایت جی اس ام دولوپرز نقل قول آموزش کرک باکس z3x pro 1- برنامه را از لینک زیر دانلود و اکسترکت کنید کرک باکس z3x pro نکته قبل از اکسترکت فایل حتما آنتی ویروس و فایروال خود را غیر فعال کنید وگرنه احتمالا فایل کرک را پاک خواهد کرد 2- از پوشه 2 برنامه را نصب کنید 3- از پوشه 1 (loader) فایل قرار داده شده را به محل نصب برنامه انتقال دهید. 4- روی فایل Z3X_SamsungTool Pro 24_4.exe که در مرحله سه انتقال دادید کلیک راست کنید و run as administrator بزنید و Enable کنید. کار تمام است از z3x samsung tool pro لذت ببرید نقل قول و در نهایت شاهکار گروه جی اس ام دولوپرز قدرتمندترین نرم افزار GSD Android Tool لینک دانلود و آموزش نرم افزار پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.