مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 17 خرداد، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2018 سلام و وقت بخیر خدمت کاربران عزیز فرا رسیدن سالروز جدید را به تمامی عزیزان پیشاپیش تبریک عرض میکنم و امیدوارم در سال بعدی در خصوص اهداف خیرتون موفقیت بهتری بدست بیارید و این موفقیت ها مایه خرسندی و خوشبختی شما بشه و از زندگیتون لذت بیشتری ببرید . ♥️ دیدن این صفحه را فراموش نکنید ♥️ https://goo.gl/19upiB و همچنین هدیه ما به تمامی کاربران عزیز تخفیف ویژه اشتراک یک ساله سایت مرکزی فریمو موبایل نه زمستانی باش که بلرزانی و نه تابستانی باش که بسوزانی بهاری باش که برویانی اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 17 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2018 خیلی عالی من این مدتی که در جمع شماها بودم هیچ کدوم از مطالب رو از دست ندادم و کلی به اطلاعاتم افزوده شده از مدیر عزیز ایلیا جان و تک تک کاربرانی که بی منت و بی چشم داشت و با صبوری جوابگو تک تک کاربران هستند از جانب خودم کمال تشکر رو دارم عید هم پیشاپیش تبریک به تک تک اعضای سایت پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 18 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، 2018 منم به نوبه ی خودم از همه ی دوستان فروم دولوپر تشکر ویژه دارم..انشالله سالی پر برکت تو ام با شادی داشته باشین و همچنین با دانگلی قدرمتندتر از سوی شما کار تعمیراتمو پیش ببرم. دوست دار شما عقیل رهروانی اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 18 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، 2018 سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و اساتید من هم پیشاپیش سال نورو به همه دوستان و اساتید بزرگوار تبریک میگم و تشکر میکنم که این همه بی منت به همدیگه کمک میکنیم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.