khalilforr 10 ارسال شده در 9 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2018 دوستان بعد تعویض هارد و ترمیم سریال غالبا مشکل انتن یا 3gنشدن گوشی رو دارم میخوام بدونم راحت ترین راه رایتqcn بر روی دیوایس های کوال کوم هواوی چیه با تشکر لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 9 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2018 در 5 ساعت قبل، khalilforr گفته است : دوستان بعد تعویض هارد و ترمیم سریال غالبا مشکل انتن یا 3gنشدن گوشی رو دارم میخوام بدونم راحت ترین راه رایتqcn بر روی دیوایس های کوال کوم هواوی چیه با تشکر QPST لینک ارسال
davood0523 44 ارسال شده در 9 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2018 در 5 ساعت قبل، khalilforr گفته است : دوستان بعد تعویض هارد و ترمیم سریال غالبا مشکل انتن یا 3gنشدن گوشی رو دارم میخوام بدونم راحت ترین راه رایتqcn بر روی دیوایس های کوال کوم هواوی چیه با تشکر سلام با برنامه QPST میتونی رایت کنی فقط باید QCN واسش پیدا کنی اینم لینک دانلود https://androiddatahost.com/np4wq لینک ارسال
khalilforr 10 ارسال شده در 9 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2018 با تشکر گوشی در چه حالتی وصل میشه دوست عزیز؟ حتما باید دیاگ فعال باشه؟؟ لینک ارسال
davood0523 44 ارسال شده در 10 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2018 در 12 ساعت قبل، khalilforr گفته است : با تشکر گوشی در چه حالتی وصل میشه دوست عزیز؟ حتما باید دیاگ فعال باشه؟؟ در حالت mtp دیباگ روشن لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 10 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2018 این اموزش ورژن 7 اونجا که میخوره سایت یوتوب . خوب باز نمیشه که وارد مروگر بشی دوستان اینجاش راحه حلی داره ؟ لینک ارسال
khalilforr 10 ارسال شده در 10 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2018 دوست عزیز در حالت mtp اصلا در قسمت پورت شناسایی نمیشه اگه امکانش هس یه اموزش تصویری بزارین با تشکر لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.