علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2018 https://shell.boxwares.com/Download.aspx?L=1265 این eng boot رو تست کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 7 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2018 دوست عزیز نیاز نیست که شما حتما کامبینیشن رایت کنید شما اخرین بیلد اندروید ۶هنگ کنگ رو فقط فایل های boot system rcovery و csc رایت کنید بدون مشکل دانگرید میشه و طبق اموزش های ارایه شده انجمن میتونید frp رو بردارید موفق یاشید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
alireza.kazempour 14 ارسال شده در 7 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2018 در در 16 اسفند 1396 در 14:31، Shahrokhi_GSD گفته است : https://shell.boxwares.com/Download.aspx?L=1265 این eng boot رو تست کنید فایل دانلود نمیشه لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 7 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2018 در 25 دقیقه قبل، alireza.kazempour گفته است : فایل دانلود نمیشه درود دوست عزیز لینک دانلود مشکلی نداشت نیاز به فیلتر شکن بود بفرماید خدمت شما C7000ZCU2APJ3_aboot.tar هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
alireza.kazempour 14 ارسال شده در 7 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2018 فایلو همونطوری رایت میکنم faid میده.اکسترکت میکنم شناسایی نمیشه. لینک ارسال
alireza.kazempour 14 ارسال شده در 7 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2018 با z3x نصب شد اما همچنان تو adb شناسایی نمیشه لینک ارسال
alireza.kazempour 14 ارسال شده در 7 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2018 با این ورژن C7000ZHU2AQF2 فلش کردم فقط فایل cp نذاشتم.کامل هم فلش شد.گوشی روی آرم ریبوت میشه لینک ارسال
alireza.kazempour 14 ارسال شده در 8 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2018 بالاخره انجام شد.جهت اطلاع دوستان عرض میکنم.دانگرید کردم ورژن پایینتر.تیک سوپریوزرهم برداشتم.موقع بالا اومدن بازهم روی آرم ریبوت میشد.همینطوری گذاشتمش کنار صبح اومدم دیدم رفته تو ریکاوری وایپ کردم گوشی اندروید 6 اومد بالا frp برداشتم. باتشکر از همه دوستان که زحمت کشیدن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.