alireza.kazempour 14 ارسال شده در 5 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2018 Md5 از انتهاش پاک کردم.فایل نصب شد گوشیهم بالا اومد اما همچنان قفل frp پابرجاست لینک ارسال
alireza.kazempour 14 ارسال شده در 5 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2018 در 14 ساعت قبل، saeiduniquej گفته است : اول این کامبینیشن رو رایت کنید C7000ZCU2APJ3 بعدش با این فایل فقط سیستم بوت و ریکاوری رو نصب کنید C7000ZHU2BQL2 بعد از بالا اومدن گوشی oem رو فعال کنید و یکبار با همین فایل کامل فلشش کنید این کامبینیشن هم از سایت خریداری کردم و نصب کردم.متاسفانه این فایل هم روی sbl1 ارور میده و نصب نمیشه لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 6 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2018 در هم اکنون، alireza.kazempour گفته است : Md5 از انتهاش پاک کردم.فایل نصب شد گوشیهم بالا اومد اما همچنان قفل frp پابرجاست خوب وصل کنید به سیستم adb رو شناسایی میکنه یا نه هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 6 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2018 در 15 ساعت قبل، alireza.kazempour گفته است : نگاه کردید عکسو؟ شما بعد اینکه فایل رو رایت کردین باید وصل کنید به سیستم بعدش ببینید براتون adb فعال شده ریست frp بزنید لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 6 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2018 درود این ورژن کامبینیشن رو تست کنید اگه رایت شد اعلام کنید راهنمایی کنیم لینک برا یک روزه https://ufile.io/71wnk خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
alireza.kazempour 14 ارسال شده در 6 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2018 در در 15 اسفند 1396 در 10:30، modern soft گفته است : شما بعد اینکه فایل رو رایت کردین باید وصل کنید به سیستم بعدش ببینید براتون adb فعال شده ریست frp بزنید من فایل تو ap میزارم رایت کردم.گوشی با میاد همونجاکه میخوام زبانهارو انتخاب کنم وصل میکنم به سیستم.ولی متاسفانه تو حالت adb شناسایی نمیشه که با z3x یا bst آنلاک کنم لینک ارسال
alireza.kazempour 14 ارسال شده در 6 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2018 اینم بیلدنامبر گوشی لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 6 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2018 در 2 ساعت قبل، Shahrokhi_GSD گفته است : درود این ورژن کامبینیشن رو تست کنید اگه رایت شد اعلام کنید راهنمایی کنیم لینک برا یک روزه https://ufile.io/71wnk داداش با این فایل اقای شاهرخی بزن اعلام نتیجه کن لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 6 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2018 C7000ZHU2AQF2 با ورژن بالا فلش کن گوشی رو وایپ کن و از طریق یکی از باگ های وای فای یا سیم کارت پین دار بزن داداش لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 6 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2018 در 1 ساعت قبل، alireza.kazempour گفته است : اینم بیلدنامبر گوشی دوست عزیز اول یه کامبینیشن رایت کن بعد رایت شدن بزار گوشی بالا بیاد بعد با فایل فلش از تو فایل ap فایل های boot-seystem-recovari رو رایت کن بعد گوشی تا مرحله بعد از وارد کردن جیمیل بالا میاد بعد oem رو روشن کن وبعد گوشی رو کامل فلش کن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.