saeiduniquej 128 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 اول رایت کامبین بعد از فایل اصلی فقط فایل ap رو داخل باکس بچین بعد از دکمه کنار ضربدر استفاده کن و داخل فایل فقط تیک system recovery boot بمونه فلش رو بزن و گوشی بعد از مرحله جیمیل میاد بالا مراحل رو رد کن بعد انلاک oem بعد فول فلش با باکس لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 در 12 دقیقه قبل، saeiduniquej گفته است : اول رایت کامبین بعد از فایل اصلی فقط فایل ap رو داخل باکس بچین بعد از دکمه کنار ضربدر استفاده کن و داخل فایل فقط تیک system recovery boot بمونه فلش رو بزن و گوشی بعد از مرحله جیمیل میاد بالا مراحل رو رد کن بعد انلاک oem بعد فول فلش با باکس دوست عزیز روشی که شما گفتید اول رایت فایل کامبینیشن بعد از رایت از داخل فایل فلش اصلی فقط فایل ap رو چیدم و تیک های بوت+ریکاوری+سیستم رو زدم و بعد فلش کردم بعد که گوشی بالا اومد دوباره در مرحله وارد کردن جیمیل میم.نه همیه ی اینارو انجام دادم ولی بازم ج ندادا داداش...موندم والا دانگرید کنم فقط لینک ارسال
davood0523 44 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 دانگرید کنید اعلام نتیجه لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 در 5 دقیقه قبل، mehran72m گفته است : دوست عزیز روشی که شما گفتید اول رایت فایل کامبینیشن بعد از رایت از داخل فایل فلش اصلی فقط فایل ap رو چیدم و تیک های بوت+ریکاوری+سیستم رو زدم و بعد فلش کردم بعد که گوشی بالا اومد دوباره در مرحله وارد کردن جیمیل میم.نه همیه ی اینارو انجام دادم ولی بازم ج ندادا داداش...موندم والا دانگرید کنم فقط داداش گلم همین الان یدونه با این روش زدم دادم رفت مشتری عجله داشت وگرنه از مراحلش دونه دونه عکس میگرفتم برات میذاشتم که کارت راه بیوفته لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 در هم اکنون، saeiduniquej گفته است : داداش گلم همین الان یدونه با این روش زدم دادم رفت مشتری عجله داشت وگرنه از مراحلش دونه دونه عکس میگرفتم برات میذاشتم که کارت راه بیوفته خب تو پست بالا نوشتم مرحله هارو دیگه نمیدونم از چی میتونه باشه لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 در 4 دقیقه قبل، saeiduniquej گفته است : داداش گلم همین الان یدونه با این روش زدم دادم رفت مشتری عجله داشت وگرنه از مراحلش دونه دونه عکس میگرفتم برات میذاشتم که کارت راه بیوفته راستی فایل کامبی رو تو قسمت ap با z3x رایت کردم درست نیست مگه؟ لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 روش گوشی سیم کارت هست؟ اگر هست بردار و از اول کامبین بزن و همون چیزایی که گفتم با باکس انجام بده لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 در هم اکنون، saeiduniquej گفته است : روش گوشی سیم کارت هست؟ اگر هست بردار و از اول کامبین بزن و همون چیزایی که گفتم با باکس انجام بده نه دادا نه سیم هست نه رم الانم از ریکاوری گوشی عکس میدم ممنون بازم از راهنمایی هات خیلی مزاحم شدم لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 کامبین زدی بذار گوشی بیاد بالا کامل خاموش کن ببر دانلودینگ دوباره همون که گفتم فقط ap فایل های boot system recovery لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 این انجمن رایگانه و همه دوستان به هم کمک میکنن من خودم بارها اینجا دوستان راهنماییم کردن نیازی به تشکر نیست شما هروقت چیزی بلد بودی با دیگران به اشتراک بذار این بهترین تشکره لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.