Abbas_2010 15 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2018 با عرض سسلام و وقت بخیر به دوستان گرامی از اساتید محترم و با تجربه خاهش میکنم جواب بدن که چه مواردی لازم هست برای تعویض هارد؟؟؟من تازه میخام استارت تعویض هارد رو بزنم و الان 2 ساله که تو کاره سخت افزار هستم شنیدم یه دستگاهی هست که مثه دریل عمل میکنه اون خوبه بگیرم؟همون روش تخریب آیسی میشه؟ لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2018 در 1 ساعت قبل، Abbas_2010 گفته است : با عرض سسلام و وقت بخیر به دوستان گرامی از اساتید محترم و با تجربه خاهش میکنم جواب بدن که چه مواردی لازم هست برای تعویض هارد؟؟؟من تازه میخام استارت تعویض هارد رو بزنم و الان 2 ساله که تو کاره سخت افزار هستم شنیدم یه دستگاهی هست که مثه دریل عمل میکنه اون خوبه بگیرم؟همون روش تخریب آیسی میشه؟ درود بهتره برین پیش کسی کار کنید..یک ماهه یاد میگیرین..اهل کجا هستین؟؟ بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
Abbas_2010 15 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2018 در 6 ساعت قبل، javaheri69 گفته است : درود بهتره برین پیش کسی کار کنید..یک ماهه یاد میگیرین..اهل کجا هستین؟؟ درود من خوزستانم و تو شهرستانمون کسی تعویض نمیکنه که برم پیشش!!!اگه بخام برم بیرون هم نمیشه مغازه رو ببندم گفتم خودم تجهیزاتشو بگیرم و کار کنم لینک ارسال
repair man68 23 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2018 سعی کن پیش یه استاد درست حسابی بری اون موقع بازار خوب بود رفتم پیش یه استاد اشغال هیچی یادم نداد یه هارد عوض کرد بعد اخرش گفت cpuخرابه الان بازار خراب شده ته میتونم برم جای دیگه یاد بگیرم -دارم دست و پا میزنم لینک ارسال
Abbas_2010 15 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2018 منم که گفتم:چون نمیتونم مغازه رو ببندم برم پیش یه استاد دیگه میخام خودم دمو دستگاهشو بگیرم و خودم شرو کنم لینک ارسال
Abbas_2010 15 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2018 یه نفر لطف کنه یه دوکلمه برا ما تایپ کنه!!!!والا خیلی وقتشو نمیگیره لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.