farhadsoftware 312 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2018 سلام دوستان گوشی شیامی پسورد بهش وارد شده وایپ یا فلش نمیشه برای فلش میگه آنلاک کن و مراحل طی کرده ام ولی بایستی قبلا اکانت داخل گوشی وارد شده باشه نکته :دوستان فایل فست بوت Redmi Note 4x , Redmi Note 4 یکی هستند تصویر 21 مربوط به مرحله آخر آنلاک(کد آنلاک چند دقیقه ای در یافت کردم) تا گوشی آنلاک نشه داخل فست بود فلش نمیشه تصویر 2 گوشی پسورد داره تصویر 1 وقتی وارد محیط ریکاوری میشم گزینه وایپ نداره و فقط همین تصویر نشون میده یکی از سایت ها این راه حل نشان داده همکاران راهنمایی کنند لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2018 این هم لاگ فست بوت لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2018 The system cannot find message text for message number 0x2350 in the message file for Application. (c) 2017 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Gpg>fastboot devices d615e0380604 fastboot C:\Gpg>fastboot getvar all (bootloader) version:0.5 (bootloader) token:g74uQL0IUI6Y3TLJegYumwAA (bootloader) battery-soc-ok:yes (bootloader) battery-voltage:3912000 (bootloader) variant:QRD eMMC (bootloader) secure:yes (bootloader) version-baseband: (bootloader) version-bootloader: (bootloader) display-panel: (bootloader) off-mode-charge:0 (bootloader) charger-screen-enabled:0 (bootloader) max-download-size: 0x20000000 (bootloader) partition-type:cache:ext4 (bootloader) partition-size:cache: 0x10000000 (bootloader) partition-type:userdata:ext4 (bootloader) partition-size:userdata: 0xd47779e00 (bootloader) partition-type:system:ext4 (bootloader) partition-size:system: 0xc0000000 (bootloader) crc:1 (bootloader) serialno:d615e0380604 (bootloader) kernel:lk (bootloader) product:mido all: finished. total time: 0.234s ★ Redmi Note 4 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download ★ Redmi Note 4X Latest Global Stable Version Fastboot File Download لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2018 نوت 4 هم یا 4X پردازنده رو چک کنید اگه مدیاتک که نیازی به آنلاک بوتلودر نداره با فلش تولز فلش میشه.. اگه کوالکام هستش رو حالت EDL فلش کنید با برنامه miflash از داخل خود فست بوت هم برید به EDL لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2018 سلام حالت edl نمیره در فایل emmc_appsboot.mbn که رام وجود دادرد فقط عبارت oem edl وجود دارد این دو کد تست کردم جواب نداد C:\Gpg>fastboot oem edl ... OKAY [ 0.006s] finished. total time: 0.007s C:\Gpg>reboot-edl DNS server not authoritative for zone. C:\Gpg> لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2018 در 4 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : سلام حالت edl نمیره در فایل emmc_appsboot.mbn که رام وجود دادرد فقط عبارت oem edl وجود دارد این دو کد تست کردم جواب نداد C:\Gpg>fastboot oem edl ... OKAY [ 0.006s] finished. total time: 0.007s C:\Gpg>reboot-edl DNS server not authoritative for zone. C:\Gpg> از فست بوت ریست frp بزن کلا حافظه اریز میشه ..تو حالت edl هم میتونی بدون انلاک فلش کنی اگه کدها کار نکرد میتونی کابل edl خودت بسازی اموزشش تو نت هست. گوشی رو خاموش میکنی کابل edlو وصل میکنی و چند ثانیه صبر وبعد کابل usb گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2018 سلام دوست عزیز پشت گوشی باز کنید تست پوینت بزنید این مدل با کابل edl مد نمیره برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2018 تشکر دوستان روی یه گوشی نو تست کردم یه روش براش پیدا کردم صبر کنم مشتری گوشی میاره تست نهایی انجام بدم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.