alirez.harivandi 9 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2018 با سلام خدمت دوستان گوشی فوق میخوام رمز رو بردارم. اف آر پی خاموشه . ممنون میشم بفرماید فایلش رو چجوری بسازم؟ البته اینو بگم نمیخوام روت کنم . میخوام بدون روت کردن رمز رو بردارم. لینک ارسال
mghm 12 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2018 دوست عزیز با نرم افزار gsd میتونی فایل بوت رو بدی و فایل بوت آنلاک صفحه رو بسازی و رایت کنی و همچنین با eft هم میتونی این کارو انجام بدی لینک ارسال
alirez.harivandi 9 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2018 در ۱ ساعت قبل، mghm گفته است : دوست عزیز با نرم افزار gsd میتونی فایل بوت رو بدی و فایل بوت آنلاک صفحه رو بسازی و رایت کنی و همچنین با eft هم میتونی این کارو انجام بدی درود دوست عزیز. نرم افزار ورژن جدید هنوز تست نکرد. قبلی ک روی اندروید هفت حتی با باینری و هم ورژن خود گوشی ج نمیداد و روی آرم گیر میکرد. البته ورژن جدید نمیدونم. در مورد eft شما استفاده میکنی؟ نظرت چیه واسه خریدنش ؟ خوبه ؟ لینک ارسال
mghm 12 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2018 این مدل چون دیتا انکریپت نمیشه میتونی با بوت ادیت شده برداری.eft هم انجام میده به راحتی.من خودم دارم و باید بگم ابزار بسیار کارآمد و فوق العاده ای هست لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2018 اگه کسی انجام داده و روی اندروید هفت جواب داده اعلام نتیجه کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.