saeiduniquej 128 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2018 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و اساتید بزرگوار یدونه a720f اومده که قفل frp روشنه میخوام قفل صفحه رو بردارم بدون پاک شدن اطلاعات لطفا اساتید و دوستان راهنماییم کنن تمام فایل های مخصوص گوشی رو هم دارم ورژن خود گوشی هم A720FXXU2BQL8 لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2018 در هم اکنون، saeiduniquej گفته است : با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و اساتید بزرگوار یدونه a720f اومده که قفل frp روشنه میخوام قفل صفحه رو بردارم بدون پاک شدن اطلاعات لطفا اساتید و دوستان راهنماییم کنن تمام فایل های مخصوص گوشی رو هم دارم ورژن خود گوشی هم A720FXXU2BQL8 درود دوست عزیز شما طبق مدل گوشی تون فایل eng-root رو دانلود کنید و روی گوشی رایت کنید بعد از بالا اومدن گوشی رو وصل کنید به نرم افزار GSD و گذینه Unlock Device Frp=On رو بزنید و گوشی بدون پاک شدن اطلاعات باز میشه در حالت frp=on و Oem=on هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2018 در ۱ ساعت قبل، wahid26 گفته است : درود دوست عزیز شما طبق مدل گوشی تون فایل eng-root رو دانلود کنید و روی گوشی رایت کنید بعد از بالا اومدن گوشی رو وصل کنید به نرم افزار GSD و گذینه Unlock Device Frp=On رو بزنید و گوشی بدون پاک شدن اطلاعات باز میشه در حالت frp=on و Oem=on با تشکر از شما استاد عزیز یه سرچ کردم تو اینترنت فایل eng root رو برای این مدل پیدا نکردم متاسفانه اگر شما دارید لطف میکنید برام قرار بدید؟ لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2018 در 12 دقیقه قبل، saeiduniquej گفته است : با تشکر از شما استاد عزیز یه سرچ کردم تو اینترنت فایل eng root رو برای این مدل پیدا نکردم متاسفانه اگر شما دارید لطف میکنید برام قرار بدید؟ درود دوست عزیز فایل های eng-root خیلی محدود میباشد شما اگه فایل کامبینیشن این مدل رو دارید فقط boot.img , sboot رو رایت کنید تا adb فعال بشه و طبق آموزشی که است گوشی رو انلاک کنید هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2018 در 25 دقیقه قبل، wahid26 گفته است : درود دوست عزیز فایل های eng-root خیلی محدود میباشد شما اگه فایل کامبینیشن این مدل رو دارید فقط boot.img , sboot رو رایت کنید تا adb فعال بشه و طبق آموزشی که است گوشی رو انلاک کنید ممنون تست و اعلام نتیجه میکنم لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2018 در 42 دقیقه قبل، wahid26 گفته است : درود دوست عزیز فایل های eng-root خیلی محدود میباشد شما اگه فایل کامبینیشن این مدل رو دارید فقط boot.img , sboot رو رایت کنید تا adb فعال بشه و طبق آموزشی که است گوشی رو انلاک کنید استاد عزیز با زدن این دو فایل گوشی روی آرم موند اما داخل GSD بصورت adb گوشی رو شناخت منم همین گزینه unlock device frp on رو زدم گوشی ریست شد و باز روی ارم موند دوباره از فایل اصلی sboot و boot روی گوشی رایت کردم و اومد بالا رمز پابرجاست ممنون میشم راهنماییم کنید چجوری رمزشو حذف کنم برای آشناس میخواد بره شهرستان میخوام گوشی رو بهش برسونم لینک ارسال
sagez gsm 19 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2018 بیبینید frp off شده.. لینک ارسال
saeiduniquej 128 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2018 در 40 دقیقه قبل، sagez gsm گفته است : بیبینید frp off شده.. نه off نشده بود طرف عجله داشت فلش کردیم رفت لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.