wahid26 350 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2018 در هم اکنون، ..::AtifGsm::.. گفته است : ساخت کرنل فعال کردن Adb به انوان img چطور رایت کنم دوستان با سلام ودرود فایل boot.img را با نرم افزار 7zip به فایل tar. تبدیل کنید و با آخرین نسخه اودین یا باکس در بخش ap رایت کنید هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
ravani1234 10 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2018 با سلام خسته نباشید واسه من نرم افزار باز میشه اکی هم هس تا قبل اینکه گوشی به سیستم وصل کنم همینکه گوشی وصل میکنم نرم افزار هنگ میکنه اصلا کار نمیکنه تورو خدا بگید چیکارش کنم؟؟؟؟ در ضمن نرم افزار جدید رو هم گرفتم جایگزین قبلی کردم ولی بازم هنگ میکنه لینک ارسال
ravani1234 10 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2018 در در 14 بهمن 1396 در 22:53، ILYA20 گفته است : نرم افزار microsoft net framework-res 3.5 یا 4.0 رو نصب کردید؟ یکی از همکارا کمک کنه نرم افزار من اجرا میشه ولی هنگ میکنه وقتی گوشی بهش وصل میکنی؟؟؟؟ لینک ارسال
tanchaugsm 0 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2018 ! Please make root kernel. Thank you لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 سلام دوستان رو اندروید 7 جوابگو نیست این فایل ها؟من فایل رو ساختم زدم رو j710f نشد کل اطلاعاتش پاک شد irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 1 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2018 عزیزان کسی تست کرده ؟؟؟ irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 2 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2018 عزیزان رو 7 کسی جواب گرفته؟ irgsm لینک ارسال
mojtaba jahani 10 ارسال شده در 3 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2018 در در 14 بهمن 1396 در 23:53، mehdihabr گفته است : دوستانی که این ارور رو دارند محتوی فایل RegawMOD.zip رو در مسیر temp ویندوز کپی کنند به این صورت وارد temp ویندوز شوید RegawMOD.zip سلام داداش خوبی؟من هر کاری کردم اجرا نمیشه این اروره میاد.ویندوز عوض کردم microsoft net framework 4.0 رونصب کردم فایلی که دادین رو تو پوشه temp کپی کردم.لطفا بگین چیکار کنم.فیلم اموزشی و خریدم بازم نشد.خیلی ضروریه و لازممه.با تشکر لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 خرداد، 2018 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2018 در 8 دقیقه قبل، mojtaba jahani گفته است : سلام داداش خوبی؟من هر کاری کردم اجرا نمیشه این اروره میاد.ویندوز عوض کردم microsoft net framework 4.0 رونصب کردم فایلی که دادین رو تو پوشه temp کپی کردم.لطفا بگین چیکار کنم.فیلم اموزشی و خریدم بازم نشد.خیلی ضروریه و لازممه.با تشکر سلام و درود از لینک زیر استفاده کنید https://t.me/gsm_developers/1858 پوشه temp رو پاک کنید سپس اجرا کنید پچ رو همینطور نرم افزار موبوروبو رو هم پاک کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
mojtaba jahani 10 ارسال شده در 3 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2018 در 8 دقیقه قبل، ILYA20 گفته است : سلام و درود از لینک زیر استفاده کنید https://t.me/gsm_developers/1858 پوشه temp رو پاک کنید سپس اجرا کنید پچ رو همینطور نرم افزار موبوروبو رو هم پاک کنید سلام ایلیا جان.داداش منظورت temp کامپیوتر و کلا پاک کنم؟ این فایلم گرفتم جایگزین کردم.بازم همون ارور لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.