farajzadeh 12 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2018 سلام استاد برای من این err را می دهد لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2018 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2018 در 24 دقیقه قبل، farajzadeh گفته است : سلام استاد برای من این err را می دهد نرم افزار microsoft net framework-res 3.5 یا 4.0 رو نصب کردید؟ اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
mehdihabr 12 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2018 دوستانی که این ارور رو دارند محتوی فایل RegawMOD.zip رو در مسیر temp ویندوز کپی کنند به این صورت وارد temp ویندوز شوید RegawMOD.zip لینک ارسال
kia mobile 26 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2018 سلام اقا ایلیا واقعان دمت گرم ممنون از زحماتون دوستان واقعان حمایت کنید هرچه در توانتون هست. لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2018 خسته نباشید دست مریزاد لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2018 بسیار عالی استاد لینک ارسال
SAEID KHANDANI 3 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2018 سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیزم ایلیا و تشکرات فراوان بابت این همه زحمت و ........... که برای این برنامه کشیده واقعیتش میخوام سرتون رو درد بیارم و چند کلامی خودمونی حرف بزنم ببینید توی همه کشور ها قوانین و حمایت هایی هست که شکر خدا تو کشور ما از این قوانین و حمایت ها خبری نیست که هیچ قوانینی هم که هست اجرا نمیشه به لطف خدا افرادی هستن که میخوان نام ایران و ایرانی رو تو دنیا زنده کنن با این همه سختی و مشکلات مالی که هست و همه ما هم درگیرش هستم حمایت از این افراد هم که دیگه جای خود دارد یه خواهشی دارم ازتون اونم اینه که همه عزیزانی که از این برنامه استفاده می کنن و کسب درامد میکنن پول اولین درامدشون رو به عنوان حمایت از این برنامه پرداخت کنن تا گوشه ای از هزینه هایی که برای برنامه نویسی و .... برنامه شده رو جبران کنیم پیشاپیش از همه شما عزیزان نهایت تشکر را داریم https://firmware.ir/financial-support/ لینک ارسال
farajzadeh 12 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2018 ممنون استاد درست شد با کپی فایل در مسیر temp لینک ارسال
javedpb 16 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2018 سلام استاد دست شما درد نکنه از بابت همه زحماتی که برای این برنامه کشیدید یه دنیا ممنون جزاکم الله و خیر لینک ارسال
ali-f16 12 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2018 سلام خسته نباشید کارت درسته همین کار را شما کردی قابل ستایش الیا جان هم این برنامه که شما رایگان دادی با پول به صورت دانگل میفروشند ادعا زیاد هم دارنند انشلا موفق باشی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.