mf4arman24 10 ارسال شده در 26 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2018 با سلام. از کجا باید فهمید رامی که دارم دانلود می کنم منو و کیبورد فارسی داره یا نه. من توسایت https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a7/SM-A720F/ وقتی ایران رو انتخاب می کنم خوب مطمئنا منو و کیبورد فارسی داره امام یه وقت آپدیت امارته یا مثلا روسیه. از کجا بدونم منو و کیبورد یا منو فارسی یا هر دو رو داره. کسی هست پاسخ بده. البته سایت های ایرانی یا سایت خود شما نوشته من خودم برای یاد گرفتن می پرسم واگر نه از تو سایت های ایرانی مشه فهمید . منظورم اینه که خودم چطور متوجه بشم. آیا نرم افزار یا سایت خاصی برای این کار است. لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 26 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2018 قسمت csc رام بایستی واژه ojv داشته باشه منو فارسیه لینک ارسال
houshangdehghan 9 ارسال شده در 26 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2018 اگرم مخفی بود(معمولا رام های امارات و روسیه و این قبیل که ojv هم نیستند) وقت رایت csc یا cache و hidden رایت نکن فارسی و زبان های پنهان نمایش داده میشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.