eyvaltavahom 10 ارسال شده در 16 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2018 اندروید گوشی 6 هست با هیچ روشی نتونستم سامسونگ اکانت رو بردارم.... موقت میشه اما فرمت میکنی دوباره اکانت داره... دانگرید کردم به 5 بازم نشد... لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 16 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2018 در 17 ساعت قبل، eyvaltavahom گفته است : اندروید گوشی 6 هست با هیچ روشی نتونستم سامسونگ اکانت رو بردارم.... موقت میشه اما فرمت میکنی دوباره اکانت داره... دانگرید کردم به 5 بازم نشد... لطفا راهنمایی کنید با سلام و درود بعد از اینکه گوشی روشن شد در تنظیمات گذینه OEM رو فعال کنید تا بعد از فرمت یا ریستارت اکانت نداشته باشه هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
eyvaltavahom 10 ارسال شده در 17 فروردین، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2018 استاد oem نداره لینک ارسال
ehsan_hd 129 ارسال شده در 17 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2018 با باکس bst تست کنید همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست لینک ارسال
ehsan_hd 129 ارسال شده در 17 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2018 این ویدیو هم شاید به دردت بخوره همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست لینک ارسال
mehrfar 12 ارسال شده در 17 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2018 برادر هیچ راهی نداره من یک ماه پیش روی یه s6 به مشکل خوردم.تمامی راه های دنیا رو توی یک هفته انجام دادم ولی نمیشد که نمیشد. همه چیز نرماله تا زمانی که ریست بشه. فقط با سرور باید برداشته بشه. لینک ارسال
eyvaltavahom 10 ارسال شده در 17 فروردین، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2018 راه های زیادی امتحان کردم.... گوشی رو بدم بره؟ راهی نیست؟ لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 17 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2018 در ۱ ساعت قبل، mehrfar گفته است : برادر هیچ راهی نداره من یک ماه پیش روی یه s6 به مشکل خوردم.تمامی راه های دنیا رو توی یک هفته انجام دادم ولی نمیشد که نمیشد. همه چیز نرماله تا زمانی که ریست بشه. فقط با سرور باید برداشته بشه. دوست عزیز راه هم داره برای ما خیلی هم اسونه بارها و بارها انجام دادیم و نتیجه هم گرفتیم روی اندروید 4 و 5 براحتی و حتی بدون باکس هم قابل انجام هست هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
mehrfar 12 ارسال شده در 17 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2018 در 1 دقیقه قبل، siavash sadr گفته است : دوست عزیز راه هم داره برای ما خیلی هم اسونه بارها و بارها انجام دادیم و نتیجه هم گرفتیم روی اندروید 4 و 5 براحتی و حتی بدون باکس هم قابل انجام هست دوست عزیز من روزانه حداقل چند تا frp دارم و ساسمسونگ اکانت هم به کرات برام میاد توی اندروید 6 و هفت داستانش فرق میکنه. حتی با تغییر فرمور هم گوشی بالا میاد ولی آف نمیشه. توی هاستینگ هم مطرح کردم ولی فقط راه گذر رو نشون میدادن و خاموش کردن راهی نداشت. گوشی کامل بالا میاد و ساسونگ اکانت اضافه میکنی ولی برای reactivation lock اجازه فعال سازی نمیده. لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 17 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2018 روی اندروید 6 تست کردیم اما کامل جواب نگرفتیم و داریم تست میکنیم روی اندروید هفت هنوز نیومده تا تست کنیم اما رو اندروید 4 و 5 کامل تست شده هستش و بزودی اموزش کامل قرار میگیره البته ن بصورت رایگان هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.