farhadsoftware 312 ارسال شده در 15 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2018 سلام در خواست راهنمایی حذف پک های زیر از رام اندروید 7 GALAXY S6 SM-G920F 7.0 December 19, 17 United Arab Emirates (XSG) G920FXXU5EQL2 جهت حذف حساب سامسونگ اکانت با این برنامه اجازه حذف نمی ده قبلا با این برنامه جواب داده و با موفقیت این پک مخفی کرده لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 16 فروردین، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2018 دوستان اگه گوشی روت کنم این پک ها کجا هستند پاک کنم و اگه پاک کنم بعد از وایپ دوباره ظاهر می شوند لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 16 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2018 در ۱ ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : دوستان اگه گوشی روت کنم این پک ها کجا هستند پاک کنم و اگه پاک کنم بعد از وایپ دوباره ظاهر می شوند برای حذف FRP بی معنی حذف کردن این فایلها چون هر سیستمی خودتون پک کنید میشه کاستوم و اصلا روی FRP رایت نمیشه که بخواهید دورش بزنید پاک کنید از روی گوشی با یه فرمت برمیگردن سر حالت اولیه سیستم عادی هست لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 16 فروردین، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2018 سامسونگ اکانت گیر کرده با حذف این پک ها تونستم به محیط اصلی وارد شوم با دستورات adb devices adb shell pm list packages | grep 'setup' pm list packages | grep 'setup' package:com.samsung.android.easysetup package:com.google.android.setupwizard package:com.sec.enterprise.knox.myknoxsetupwizard package:com.samsung.android.app.vrsetupwizardstub package:com.google.android.partnersetup package:com.sec.knox.knoxsetupwizardclient لیست پک هایی که واژه SETUP وجود دارد ' package:com.samsung.android.easysetup package:com.google.android.setupwizard package:com.sec.enterprise.knox.myknoxsetupwizard package:com.samsung.android.app.vrsetupwizardstub package:com.google.android.partnersetup مانند pm uninstall -k —user 0 com.samsung.android.app.vrsetupwizardstub ولی با وایپ از محیط ریکاوری دوباره بر می گردد اگه دستگاه روت و پک ها رو دوباره پاک کنم با وایپ دوباره بر می گرده لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 16 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2018 در 3 ساعت قبل، farhadsoftware گفته است : سامسونگ اکانت گیر کرده با حذف این پک ها تونستم به محیط اصلی وارد شوم با دستورات adb devices adb shell pm list packages | grep 'setup' pm list packages | grep 'setup' package:com.samsung.android.easysetup package:com.google.android.setupwizard package:com.sec.enterprise.knox.myknoxsetupwizard package:com.samsung.android.app.vrsetupwizardstub package:com.google.android.partnersetup package:com.sec.knox.knoxsetupwizardclient لیست پک هایی که واژه SETUP وجود دارد ' package:com.samsung.android.easysetup package:com.google.android.setupwizard package:com.sec.enterprise.knox.myknoxsetupwizard package:com.samsung.android.app.vrsetupwizardstub package:com.google.android.partnersetup مانند pm uninstall -k —user 0 com.samsung.android.app.vrsetupwizardstub ولی با وایپ از محیط ریکاوری دوباره بر می گردد اگه دستگاه روت و پک ها رو دوباره پاک کنم با وایپ دوباره بر می گرده کلا وقتی وایپ میکنی برمیگرده سر سیستم اولی میتونی از ر یکاوری بکاپ بگیری بعد برش گردونی بدون این برنامه ها لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 20 فروردین، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، 2018 دوستان جهت پایان دادن به این موضوع samsung account سامسونگ اکانت حساب سامسونگ Reactivation lock=ON فقط با سرور ریموت خاموش می شود هزینه برای شما 60000 تا 70000 هزار تومان حتی اگه شما سامونگ اکانت دور زده باشید باز در صفحه دانلودینگReactivation lock=ON در صفحه دانلودینگ اگر Reactivation lock=ON در این حالت اجازه نصب عملیات زیر برای شما مقدور نیست روت با cf root dh با کاستوم ریکاوری مانند twrp نصب twrp فقط با سرور انلاین ریموت خاموش میشه تست شده توسط خودم در عرض حداکثر ده دقیقه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.