mehran72m 234 ارسال شده در 14 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2018 باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده به گفته خودش میگه خودبه خود خاموش شده با dload وبا scatter فلش کردم اصلا فلش نمیشه درضمن هیچ تصویری نمیاره اگه از دوستان کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم.فقط ناگفته نمونه بنظر خودم احتمال میدم که بوت پرونده باید ترمیم بوت بشه گفتم شاید از دوستان همچین مشکلی واسشون پیش اومده باشه ممنون اگه راهنمایی بفرمایید؟؟؟؟ لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 14 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2018 اگه فست بوت نمیره و اصلا علائمی نداره شاید سخت افزاری باشه از نظر سخت افزاری چکش کنید لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 14 فروردین، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2018 در 2 ساعت قبل، mohsen8 گفته است : اگه فست بوت نمیره و اصلا علائمی نداره شاید سخت افزاری باشه از نظر سخت افزاری چکش کنید داداش فست بوتم اصلا نمیره لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 14 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2018 الکی الکی که فلش نمیکنن دوست عزیز اول اگه مطمئنی از نرم افزار و فلش خورده قبل از شما بوته در غیر اینصورت مسیر های باطری رو چک کنید موفق باشید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.