sa33d 39 ارسال شده در 6 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2018 با سلام دوستان حذف frp j701 با روش adb اول فایل زیرو دانلود کنین https://drive.google.com/file/d/0BxDTroivJVS1OTI4djZ3VUpxU2M/view بعد فایل رو تو z3x تو قسمت بوت هیمن مدل بزارین فلش کنین مرحله بعد گوشی رو ببرین تو ریکاوری وایپ دیتا و وایپ کش بزنین بعد گوشی رو ری استارت کنین گوشی اومد بالا adb فعال میشه تیک usb دیباگ بزنین مرحله بعد از تو منو z3x مدل j710f انتخاب کنین از تو تب unlock گزینه reset frp بزنین بعد گوشی اومد بالا تیک oem رو بزنین و گوشی رو ریست کنین لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 6 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2018 درود بر شما اکثر مدلهای سامسونگ 7 من اینطور میزنم اندروید 7 برا برداشتن گوگل اکانت کافیه کمبونیشن مطابق با باینری گوشی رایت و چهار فایل با فایل home csc انجام بشه تمام لینک ارسال
sa33d 39 ارسال شده در 6 فروردین، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2018 در 1 دقیقه قبل، reza_2344 گفته است : اندروید 7 برا برداشتن گوگل اکانت کافیه کمبونیشن مطابق با باینری گوشی رایت و چهار فایل با فایل home csc انجام بشه درود دوست دوست عزیز حجم فایل کامبنیشن بالاست با این وضعیت اینترنت و دوباره باید فلش بشه این روش راحت و سریع بود من گفتم اگه کسی براش سخت بود دانلود کامبنیشن بزنه این روش راحتتره لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.