vsam 0 ارسال شده در 1 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2018 سلام و وقت بخیر سوالی داشتم نرم افزار استودیو نصب کردم ولی مشکلی داره که احتمالا به خاطر sdk هست لطفا راهنمایی کنید که آیا sdk موجود در سیستم (که با اکلیپس درست جواب میده) برا استودیو مناسب نیست؟؟ اگر نیاز به sdk باشه چه ورژنی رو باید نصب کنم و چطور به استودیو متصلش کنم ورژن استودیو 3.0.1 میباشد لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 1 فروردین، 2018 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2018 سلام و درود خدمت شما عزیز برای نصب sdk که توسط اقاجانی عزیز آماده شده میتوانید استفاده کنید https://learn.uncox.com/android/path/آماده-سازی-محیط-توسعه موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ونوس 0 ارسال شده در 18 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2018 چقد این اندروید استودیو سخته.من اصلا گزینه اندروید تو منو تولز ندارم.اس دی کی سیزده گیگ نصب کردم اصلا نمیشناسه.به url هم گیر میده. لینک ارسال
ونوس 0 ارسال شده در 18 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2018 ببخشید ارور زیر واسه چیه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.