shahin.perspoli30 0 ارسال شده در 1 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2018 سلام دوستان توروخدا کمکم کنین که بدجور به مشکل خوردم من گوشی y520 رو فلش زدم ولی بعد از فلش متاسفانه انتن گوشی نمیاد گوشی سیم کارتو شناسایی میکنه ولی انتن نمیاد سیم کارتم مشکل نداره چون با بقیه سیم کارتا هم همینطوره و اینکه با بیلد نامبر مختلف هم فلش زدم ولی بازم همینه ریست فکتوری هم کردم امکانش هست مشکل سخت افزاری پیدا کرده باشه؟چاره کار چیه؟ لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 1 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2018 ببین سریال داره گوشی ؟ لینک ارسال
shahin.perspoli30 0 ارسال شده در 1 فروردین، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2018 در ۱ ساعت قبل، behroozashrafi گفته است : ببین سریال داره گوشی ؟ اره هم سریال داه و هم مدل لینک ارسال
shahin.perspoli30 0 ارسال شده در 1 فروردین، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2018 در ۱ ساعت قبل، behroozashrafi گفته است : ببین سریال داره گوشی ؟ نه داداش نداره،الان متوجه شدم چیکار باید کرد؟ لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 1 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2018 در 13 دقیقه قبل، shahin.perspoli30 گفته است : نه داداش نداره،الان متوجه شدم چیکار باید کرد؟ ترمیم سریال کنید با HDE HCU و اختاپوس برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
shahin.perspoli30 0 ارسال شده در 1 فروردین، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2018 در 3 دقیقه قبل، ghodooss گفته است : ترمیم سریال کنید با HDE HCU و اختاپوس اینا که گفتین چیه؟یه راهنمایی میکنین لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 1 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2018 در 9 دقیقه قبل، shahin.perspoli30 گفته است : اینا که گفتین چیه؟یه راهنمایی میکنین باکس و کلاینت به یه تعمیرکار مجرب مراجعه کنید تا متحمل هزینه بیشتر نشدین برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 1 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2018 بله روت کنید با این برنامه ترمیم سریال کنید http://androidhost.org/iOW2Z اموزش http://takmobile.blog.ir/1394/11/27/آموزش-ترمیم-سریال-و-شبکه-با-MTK-Droid-Tools لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 1 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2018 میتونید در 5 ساعت قبل، shahin.perspoli30 گفته است : اینا که گفتین چیه؟یه راهنمایی میکنین به تعمیرکار مراجعه کنید بی زحمت irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.