new.dev 10 ارسال شده در 24 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2017 با سلام حضور دوستان من این مدل رو بعد از روت با دانگل eft با مشکل هنگ روی ارم مواجه شدم به این صورت که گاهی اوقات میاد تا قسمت اریز کردن و فکتوری شدن بعد از رایت فایل گاهی وقتا گیر میکنه گاهی وقتا شطرنجی میشه صفحه کامبینیشن هم رایت کردم بعضی وقتا میشه باهاش کار کرد ولی یهویی باز هنگ میکنه رام کاستوم هم میخوام روش رایت کنم بعضی وقتا هنگام نصب گیر میکنه ولی اگه گیر نکنه به 100 که میرسه گوشی هنگ میکنه و باید ریستارتش کنی با کلید ترکیبی و... با اخرین ورژن لینک ارسال
new.dev 10 ارسال شده در 26 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2017 دوستان کسی نداشته همچین مشکلی رو؟؟؟ من فایل مو امروز روی یک گوشی دیگه تستش کردم مشکلی نداشتم ضمنن وقتی میبرمش روی دانلودینگ تا هر زمان که باشه مشکلی نداره لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 26 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2017 درود گوشی رو با آخرین ورژن فلش کنید. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
new.dev 10 ارسال شده در 26 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2017 در 5 دقیقه قبل، MR.Majid گفته است : درود گوشی رو با آخرین ورژن فلش کنید. سلام این کارو کردمش با چندین فایل هم به صورت 4 فایل هم به صورت تک فایل دانگرید و همه کار انجام دادم لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 26 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2017 اگه گوشی سالم دیگه دارید بکاپ بگیرین سپس رایت کنید. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 26 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2017 با اجازه اساتید رام منطقه خودش رو هم بزنید میاد بالا irgsm لینک ارسال
arashmaleki 16 ارسال شده در 26 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2017 اخرین ورژن 4 فایل همراه با پیت رایت کنید لینک ارسال
new.dev 10 ارسال شده در 26 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2017 سلام دوستان همه کار کردم جواب نمیده متاسفانه گیر میکنه روی لوگو گاهی وقتا نصف ارم سامسونگ بصورتی که سام فقط نوشتش میاد و همونطوری گیر میکنه و چراغ ال ای دی بالاییش روشن میمونه فقط 4 فایل با پیت هم زدم با زد تری با گزینه ی ری پارتیشن هم فلش زدمش لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 26 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2017 در 14 دقیقه قبل، new.dev گفته است : سلام دوستان همه کار کردم جواب نمیده متاسفانه گیر میکنه روی لوگو گاهی وقتا نصف ارم سامسونگ بصورتی که سام فقط نوشتش میاد و همونطوری گیر میکنه و چراغ ال ای دی بالاییش روشن میمونه فقط 4 فایل با پیت هم زدم با زد تری با گزینه ی ری پارتیشن هم فلش زدمش با سلام ودرود عکس از ریکاوری بزارید تا براتون فایل boot / recovery stuck بزارم هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 26 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2017 دوست عزیز چک کنید توی ریکاوری ببینم خطایی میده یا نه؟ مانت میکنه سیستم رو و یا دیتا رو ؟مشخصه؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.