originalmobileorg 72 ارسال شده در 22 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2017 دوستان مشتری یه گوشی 5s آورده بنا به گفتهی اون ضربه خورده الان تا رو آرم میاد بعد صفحه قرمز میشه و ری استارت میشه..در حالت dfu صفخحه قرمز نمیشه اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
radical58 93 ارسال شده در 23 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2017 در هم اکنون، originalmobileorg گفته است : دوستان مشتری یه گوشی 5s آورده بنا به گفتهی اون ضربه خورده الان تا رو آرم میاد بعد صفحه قرمز میشه و ری استارت میشه..در حالت dfu صفخحه قرمز نمیشه سلام how to fix Red/ Blue Screen fix Red scrern iphone 5, 5s, 6 ... RASHONH لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 23 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2017 رادیکال تست کردم بازم نشد اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
radical58 93 ارسال شده در 23 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2017 تجربی . یه بار با تعویض باطری مشکل بر طرف شد این ویدیو آموزشی هم نگاه کنید . ا Blue Screen fix Red scrern iphone RASHONH لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 23 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2017 این گوشی هنگام ریستور ارور 4013 میداد به نظرم هاردش رفته بود ..دادم مشتری بردش اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 23 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2017 صفحه قرمز ایفون 5s دو دلیل عمده داره یکیش از کار افتادن و فاسد بودن باتریشه و مشکل نرم افزاری راه حلشم با برنامه dr,fone حل میشه فقط کافیه گوشی رو وصل کنید برید به بخش بازیابی سیستم و تمام این روش رو تست کردم تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
MelissaRycroft 0 ارسال شده در 8 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2019 پست قبلی خودم: https://www.recovery-tool.com/ios-recovery/iphone-red-screen-of-death.html لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.