Naruto 26 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2017 سلام خسته نباشید گوشی i9500 هاردشو تعویض کردم چهارفایل زدم اومد بالا الان میخوام سریال بزنم روی گوشی فایل سرت رو میزنم ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنین دوستان اگه فایل cert qcn efs تست شده هم دارن ممنون میشم لینک بدن لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2017 در 41 دقیقه قبل، Naruto گفته است : سلام خسته نباشید گوشی i9500 هاردشو تعویض کردم چهارفایل زدم اومد بالا الان میخوام سریال بزنم روی گوشی فایل سرت رو میزنم ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنین دوستان اگه فایل cert qcn efs تست شده هم دارن ممنون میشم لینک بدن برای این مدل شما ببر دانلود مد چندین بار پشت سر هم 5 بار مثلا بزن رسیت EFS تا سریال 00 بشه تا بتونی سرت رایت کنی لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2017 در 50 دقیقه قبل، Naruto گفته است : سلام خسته نباشید گوشی i9500 هاردشو تعویض کردم چهارفایل زدم اومد بالا الان میخوام سریال بزنم روی گوشی فایل سرت رو میزنم ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنین دوستان اگه فایل cert qcn efs تست شده هم دارن ممنون میشم لینک بدن با سلام ودرود این فایل هارو رایت کنید GT-I9500 cert file.rar GT-I9500 cert .rar هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2017 از ورژنهای قدیمیتر استفاده کنید لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 20 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 2017 خیلی ممنون از راهنمایی تون دوستان مشکل از هارد بوده هارد رو تعویض و یک هارد دیگه گذاشتم ولی الان گوشی میخوام فلش بزنم تا بیاد بالا تا بتونم سریال بزنم فلش نمیشه ارور باینری میده ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 20 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 2017 در 7 دقیقه قبل، Naruto گفته است : خیلی ممنون از راهنمایی تون دوستان مشکل از هارد بوده هارد رو تعویض و یک هارد دیگه گذاشتم ولی الان گوشی میخوام فلش بزنم تا بیاد بالا تا بتونم سریال بزنم فلش نمیشه ارور باینری میده ممنون میشم راهنمایی کنید با سلام ودرود سه فایل رو رایت کنید system/recovery/boot رو رایت کنید اگه نشد آخرین بیلد رو دانلود کنید هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 20 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 2017 همین کار رو هم کردم ولی جواب نگرفتم اخرین بیلد هم PDA I9500XXUHQD1 CSC I9500YLBHPL1 همین بیلد رو هم زدم ولی رو ارم میمونه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.