bahman_ahadi 2 ارسال شده در 18 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2017 بنام خدا با عرض سلام شاید خیلی کم اتفاق بیوفته که این گوشی رو در اندروید 6 و یا اندروید 7 فلش و آپدیت کنید که سریال و همه چی اکی باشه ولی عدم ثبت شبکه داشته باشید. برای حل این مشکل ابتدا: 1.گوشی در هر اندرویدی که بودید روووت کنید 2.با z3xیا هر باکس دیگه ای سریال خود گوشی رو ریپر بزنید 3. وبعد گزینه patch certificate رو بزنید تمام. لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 18 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2017 من یه s3 با کرک z3x اوکی کردم اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
saeedreza 24 ارسال شده در 18 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2017 ازون اولش كه note اومد اين مشكلا رايج بود ديگه اموزش نميخواد لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2017 در در 27 آذر 1396 در 11:03، saeedreza گفته است : ازون اولش كه note اومد اين مشكلا رايج بود ديگه اموزش نميخواد بهتر نبود به جای اشکال گرفتن یک دکمه تشکر رو میزدی شاید همون چیزی که شما پیش افتاده میبنی من بلد نباشم الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.