Sayedhamid 23 ارسال شده در 18 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2017 سلام من تازه دانگل BEST نوکیا خریداری کردم . آموزش فلش زدن گوشی های نوکیا میخواستم آموزش بدید ؟ لینک ارسال
gsm.mohammad 10 ارسال شده در 20 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 2017 لطفا از عنوان بهتری استفاده کنید لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 20 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 2017 دوست عزیز به نظرت به جای راهنمایی برای عنوان بهتر نیست برای جواب نظر میدادی ؟ شما اگر متوجه سوال من نشدی نباید اظهار نظر کنی اگر هم متوجه شدی پس عنوان من درست بوده . لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 20 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 2017 در 12 دقیقه قبل، Sayedhamid گفته است : دوست عزیز به نظرت به جای راهنمایی برای عنوان بهتر نیست برای جواب نظر میدادی ؟ شما اگر متوجه سوال من نشدی نباید اظهار نظر کنی اگر هم متوجه شدی پس عنوان من درست بوده . اشکال نداره پیش اومده پست جدید خواستی بزنی اگر نیاز به فایل یا آموزشی داشتید اول جمله یک کلمه درخواست بزنید الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.