originalmobileorg 72 ارسال شده در 18 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2017 جا داره از تمامی بچه هایی که با عشق و زحمت وقت میزارن و مطالب مفید رو تو سایت آموزش میدن و با فکری باز به دانش کشورشون کمک میکنن تشکر ویژه داشته باشم از همه ی بچه های سایت کمال تشکر رو دارم. دم همتون گرم. اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 18 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2017 در 37 دقیقه قبل، Sayedhamid گفته است : من موافقم به شرط اینکه از بابت آموزش حرفه ای و عادلانه و دلسوزانه باشد . لطفا هرینه ی پیشنهادی تونو با فرض ایده آل بودن برای هر دوره بگید... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2017 200نرم افزار لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2017 200 نرم افزار و در چ حدی یاد میدین؟؟ بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2017 دوستان شوخی نکنید دیگه. من الان هزینه ی آموزش نرم افزار حرفه ایم تو مشهد 1/5 میلیون تومنه. فقط و فقط دوره ی تعویض هارد و آی سی چسبی و ترمیم بوت 2 تومنه. قیمت ها واقعی باشه لطفا... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2017 در 40 دقیقه قبل، ARA6 گفته است : دوستان شوخی نکنید دیگه. من الان هزینه ی آموزش نرم افزار حرفه ایم تو مشهد 1/5 میلیون تومنه. فقط و فقط دوره ی تعویض هارد و آی سی چسبی و ترمیم بوت 2 تومنه. قیمت ها واقعی باشه لطفا... لطف میکنید ایدی تلگرام بدین..بنده اهل مشهد هستم.. بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
sagez gsm 19 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2017 به نظر بنده اكثر افرادى كه بخوان بيان در حال حاضر تعميركارن و بهتر و زودتر نكاتو ياد ميگيرن زمانش يه هفته كافيه هزينه هم دوستان وضع بازارو ميدونن زياد خوب نيس هزينه نرم افزار سقفش ٥٠٠ خوبه . سخت افزارم هر دو دورش نهايتش ١٢٠٠ باشه درخواستها بيشتر ميشه ..، لینک ارسال
sagez gsm 19 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2017 هزينه كمتر باشه كاراموز بيشتر ميتونه بياد ..مثلا ١٥ كاراموز بياد با ١/٥٠٠ هزينه دوره بهتره يا ٥ نفر با هزينه ٢ تومن .!! لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2017 باسلام به استادواساتیدمحترم هزینه نرم افزار1500 ترمیم بوت هم نبایدکمتراز1500باشه نقشه خوانی وسخت افزارهم باید2تومن باشه ازاین سقف کمتراموزش کسی نمیده ومشخصه با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 19 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، 2017 من حاضرم واسه ترمیم بوت وتعویض هارد تا یک ملیون پنصد تا دو میلیون بدم ؟ ولی اون چیزی واقعی که قبل از شروع کلاس باشه نه اینکه بعد اتمام دوره میبینی 10درصد اون چیزی که فکرشو میکردی هم دستت نیومد از قبل از پولشو گرفتن و هیچکس زیر بار مسولیت نمیره یکی از دلیل که خودم به شخصه رفتم به کسب تجربه هیچ کلاسی نرفتم همین چیزای بالا که گفتم بود جسارت نباشه حرف دلم زدم چون دیدم خیلیا سرشون کلاه رفت الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.