alirez.harivandi 9 ارسال شده در 11 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2017 درود خدمت همکاران کسی ریکاوری تست شده G5528 سامسونگ داره بذاره. ممنون لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 11 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2017 در 5 دقیقه قبل، alirez.harivandi گفته است : درود خدمت همکاران کسی ریکاوری تست شده G5528 سامسونگ داره بذاره. ممنون خدمت شما پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
alirez.harivandi 9 ارسال شده در 11 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2017 دوست عزیز ممنون. ولی از همون ریکاوری خودش هم افتاد .تو محیط ریکاوری میبرشم اینجوریه . لطفا تست شده بدید لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 11 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2017 دوست عزیز با این فایل تست کن من امتحان کردم فقط بعضی از گوشیها مشکل پریدن ریکاوری رو دارند شما تیک auto reboot رو بردارید و بعد از رایت ریکاوری بصورت دستی وارد محیط ریکاوری بشید همون لحظه امتحان کنید خیلی بهتره چون ریکاوری نمیپره لینک دانلود تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
alirez.harivandi 9 ارسال شده در 12 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2017 در 10 ساعت قبل، hacker گفته است : دوست عزیز با این فایل تست کن من امتحان کردم فقط بعضی از گوشیها مشکل پریدن ریکاوری رو دارند شما تیک auto reboot رو بردارید و بعد از رایت ریکاوری بصورت دستی وارد محیط ریکاوری بشید همون لحظه امتحان کنید خیلی بهتره چون ریکاوری نمیپره لینک دانلود ممنون دوست عزیز طبق راهنمای شما عمل کردم ولی نتیجه ای نداد مشکل قبل پا برجاست. لطف کردید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.