mobilejavan 56 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 سلام خدمت همگی دوستان من این گوشی رو وایپ و فلش کامل کردم ولی قفلش حذف نمیشه ممنون میشم دوستان نظرشون را لطف کنن مدل گوشی imet-t58 لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 دوست عزیز این privacy lock هست و فرق داره با قفل های دیگه با کرک میراکل میتونید بردارید اگرم cmII دارید بااونم میشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 سلام من میراکل دارم میشه بگین تو کدوم بخش هستش تا من این مشکل را حل کنم یا اسم گزینه رو لطف کنین تا حل کنم.با تشکر لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 در 32 دقیقه قبل، mobilejavan گفته است : سلام خدمت همگی دوستان من این گوشی رو وایپ و فلش کامل کردم ولی قفلش حذف نمیشه ممنون میشم دوستان نظرشون را لطف کنن مدل گوشی imet-t58 این ویدیو رو تماشا کن پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 با میراکل تست کردم الان گوشی رو ارم میمونه فلش هم زدم باز همونجوری هستش لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 ممنون از همه عزیزان وایپ کردم گوشی الان بدون مشکل بالا اومد البته قبلش با میراکل از گزینه rd anti-theft استفاده کردم با تشکر از عزیزان لینک ارسال
radical58 93 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 سلام من هم این مشکل رو تو مدل t62_t52_t58_T83 آیمت داشتم با باکس میراکل برداشته نشد این قفل ضد سرقت هست که تو این گوشی با شماره موبایل ست می شود من خودم به شخصه تو تمامی این مدل ها فرمت کردم و با فایل دیتا بیس که داخل فایل فلش هست شماره سریال رو برگردوندم با نرم افزار Maui Meta تو این مدلها خودم به شخصه تست کردم. اگر باکسی در اختیار ندارید از این روش استفاده کنید کاملا تست شده RASHONH لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.