arashlar 16 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 سلام دوستان و اساتید عزیز گوشی Huawei TAG-L21 مشکل داشت و یعنی روشن میشد ولی نمیتونستیم با صفحه کار کنیم و ارور میداد . طرف اطلاعاتش براش مهم بود مخصوصا شماره ها من اومدم از ریکاوری گزینه Backup Userdata. یک پشتیبان روی مموری 16 گیگ با حجم 10 گیگ گرفتم که خود به خود به پارت های 2 گیگ در اومد . به اسم و شکل زیر userdata_20171205_133056.backup userdata_20171205_133056.backup1 userdata_20171205_133056.backup2 userdata_20171205_133056.backup4 خب حالا این فایل ها دارای پسوند .Backup می باشد که تو سیستم با نرم افزار winrar و 7zip باز نمیشه .. به نظر شما این فایل ها با چه برنامه ای باز میشه یا Extract میشه که بتوانیم فایل های درونش بکشیم بیرون ؟؟؟ نکنه جالب : اینه که من factor reset زدم . اطلاعات دستگاه حذف شد . دوباره از ریکاوری Restore Backup زدم . تمام اطلاعات و با عیب و مشکل قبلی که داشت دوباره روشن شد ....! لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 با برنامه 7-zip امتحان کن لینک ارسال
arashlar 16 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 ممنون از پاسخ دوست عزیز با این برنامه گفتم که تست کردم . باز نمیشه 7-zip احتمال داره چون پارت پارت شده باز نشه ؟ راهکاری برای یک جا کردن پارت هست ؟ لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 در 1 ساعت قبل، arashlar گفته است : ممنون از پاسخ دوست عزیز با این برنامه گفتم که تست کردم . باز نمیشه 7-zip احتمال داره چون پارت پارت شده باز نشه ؟ راهکاری برای یک جا کردن پارت هست ؟ دوست عزیز دانلود کن تست کن ببین مشکل حل میشه پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 در 1 ساعت قبل، arashlar گفته است : ممنون از پاسخ دوست عزیز با این برنامه گفتم که تست کردم . باز نمیشه 7-zip احتمال داره چون پارت پارت شده باز نشه ؟ راهکاری برای یک جا کردن پارت هست ؟ شما زحمت بکش یبار هم پسوند فایل رو از backup به zip یا rar تغییر بده ببین با winrar میتونی استخراج کنی یا نه . پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
arashlar 16 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 در 8 دقیقه قبل، behnam1991 گفته است : دوست عزیز دانلود کن تست کن ببین مشکل حل میشه مممنون داداش با این برنامه هم باز نشد و نمیشناسه ! اخه این فایل از ریکاوری مد پشتیبان گرفته . و پسوند .backup داره . اگر راه حلش پیدا بشه خیلی عالیه و نیازی به EMMC هم نداره که اطلاعات از این طریق بیرون کشیده بشه با تغییر پسوند به rar , zip حل نشد ! لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 در 6 دقیقه قبل، arashlar گفته است : مممنون داداش با این برنامه هم باز نشد و نمیشناسه ! اخه این فایل از ریکاوری مد پشتیبان گرفته . و پسوند .backup داره . اگر راه حلش پیدا بشه خیلی عالیه و نیازی به EMMC هم نداره که اطلاعات از این طریق بیرون کشیده بشه با تغییر پسوند به rar , zip حل نشد ! شما با نرم افزار مخصوص شرکت هواوی HI SUITE دانلود کن ببین میتونی فایل هارو باز کنی پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
arashlar 16 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 در ۱ ساعت قبل، behnam1991 گفته است : شما با نرم افزار مخصوص شرکت هواوی HI SUITE دانلود کن ببین میتونی فایل هارو باز کنی خیلی ممنون داداش با اینم تست زدم نشد . فایل twrp تست شده TAG-L21 هستش که اطلاعاتش از این طریق بکشم بیرون ؟ لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 در 3 دقیقه قبل، arashlar گفته است : خیلی ممنون داداش با اینم تست زدم نشد . فایل twrp تست شده TAG-L21 هستش که اطلاعاتش از این طریق بکشم بیرون ؟ خدمت شما دوست عزیز TWRP HUAWEI TAG-L21 پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
arashlar 16 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 در 3 ساعت قبل، behnam1991 گفته است : خدمت شما دوست عزیز TWRP HUAWEI TAG-L21 احسنت داداش . خیلی ممنون مهندس . این TAG-L01 هستش روی L21 تست شده ؟ حله ؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.