رامین ملکی 51 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 با سلام موقع اجرا ایرور های زیر رو میده... آخرین ورژن رو هم نصب کردم...هیچ فرقی نکرد.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 در 2 ساعت قبل، رامین ملکی گفته است : با سلام موقع اجرا ایرور های زیر رو میده... آخرین ورژن رو هم نصب کردم...هیچ فرقی نکرد.. دوست عزیز تا اونجایی ک من از این error متوجه شدم توی آپدیت کردن به مشکل بر میخوره یعنی بصورت کامل آپدیت نمیشه شما با قند..شکن یبار اقدام به آپدیت کن ببین باز error میده پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 استفاده میکنم..فرقی نداره.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 در هم اکنون، رامین ملکی گفته است : استفاده میکنم..فرقی نداره.. اینم جدیدترین ورژن InfernoTool جدیدترین ورژن دانلود کن نصب کن ببین اوکی میشه پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 داداش همون مشکله داره.... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 10 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2017 در 23 ساعت قبل، رامین ملکی گفته است : داداش همون مشکله داره.... دوست عزیز یکبار کلا پاک کن نرم افزار رو حتی پوشه ای هم اگر با این اسم باقی موند توی سیستم پاک کن سیستم رو خاموش کن اول : نرم افزار net framwork و ++Microsoft Visual C رو نصب کن رو سیستمت بعد اینفرنو بعد قبل از نصب اینفرنو نرم افزار چیزشکن فعال کن بعد اینفرنو بزن برای نصب پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.