salahaddin2324 14 ارسال شده در 8 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2017 سلام بنده طبق فرمایشات شما در لینک آموزشی http://www.gsm-developers.com/how-to-add-banner-in-about-phone/ عمل می کنم و فایل ها رو طبق آنچه گفته شده ویرایش می کنم اما نمی دونم چرا با برنامه stop fixer وقتی کامپایل می کنم اصلا نصب نمیشه جناب ایلیا لطف کنید آموزش کامل استفاده از برنامه stop fixer رو قرار دهید چون لینک های قبلی کار نمی کنند من موندم فایل های ویرایش شده رو در داخل پوشه res برنامه setting که در project هست بزارم یا داخل پوشه res در پوشه keep بزارم؟ و فایل با پسوند .arsc رو حذف کنم اگه داخل یه فایل xml ویرایش بشه و خطی رو بهش اضافه کنم چی؟ اون وقت باید فایل xml پوشه keep رو حذف کنم و جدیده رو بزارم؟ یا نه کافیه فقط حذفش کنم و برنامه stop fixer خودش جدیده رو از پوشه project برمی داره درسته؟( اونطور که من متوجه شدم پوشه keep محتویات extract شده برنامه رو قرار میده نه دیکامپایل شده، درسته؟) راستش راهنمایی می خام. لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 شما با برنامه دیگه ای دیکامپایل کنید و نصب نکنید جایگزین کنید فایل ستینگ هست نصب نمیخواد با جایگزین کنید همین لینک ارسال
salahaddin2324 14 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 داداش ممنون مشکل اینه که جایگزین نمیشه البته من از root explorer استفاده میکنم و گوشی رو با cf root. روت میکنم اما وقتی replace می کنم میگه حافظه کافی نیست ولی میشه rename کنم و حذف کنم ولی گذاشتن فایل رو اجازه نمیده مشکل کار کجاست؟ نمیخام برای یک فایل بیام باز رام رو درست کنم لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 در 10 دقیقه قبل، salahaddin2324 گفته است : داداش ممنون مشکل اینه که جایگزین نمیشه البته من از root explorer استفاده میکنم و گوشی رو با cf root. روت میکنم اما وقتی replace می کنم میگه حافظه کافی نیست ولی میشه rename کنم و حذف کنم ولی گذاشتن فایل رو اجازه نمیده مشکل کار کجاست؟ نمیخام برای یک فایل بیام باز رام رو درست کنم با ES-File-Explorer-File-Manager دسترسی روت بده بهتر کپی میکنه قبلی رو پاک کن بعد جدیده رو بزار دسترسیهاش رو هم بده همین..حتی نمیخوام خاموش کنی یبار ببند ستینگ رو باز کن نتیجه رو میبینی ..یه مدت روزی چند عکس عوض میکردم من لینک ارسال
salahaddin2324 14 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 ممنون از پاسختون فکر کنم چون پوشه سبستم رو دستکاری کردم به اینخاطر اجازه دخل و تصرف در فایل های prive-app نمیده با همه برنامه های root امتحان کردم ولی همش کمبود حافظه میده با adb sideload هم جواب نداد البته ریکاوری استوک هستش شاید با ریکاوری کاستوم جواب بگیرم حتما با adb shell هم کمبود space میده به هر حال ممنون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.