omid_m_1454 10 ارسال شده در 7 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2017 یا سلام لطفا راهنماییم کنین یه گوشی a520f آوردن قفل frp داره با هیچ روشی جواب نداد تو یوتوب با استفاده از بلوتوث گذاشتن اونم وصل میشه ولی دکمه رو میزنم هیچی نمیشه دو بار هم پی در پی بزنم میره به زنگ زدن لطفا راهنماییم کنین کلافه شدم لینک ارسال
behroozashrafi 168 ارسال شده در 7 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2017 بهترین روش دانگرید کنید به 6 بعد به راحتی مشکلتون رو حل کنید اموزش ضمینه شده لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 7 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2017 در ۱ ساعت قبل، omid_m_1454 گفته است : یا سلام لطفا راهنماییم کنین یه گوشی a520f آوردن قفل frp داره با هیچ روشی جواب نداد تو یوتوب با استفاده از بلوتوث گذاشتن اونم وصل میشه ولی دکمه رو میزنم هیچی نمیشه دو بار هم پی در پی بزنم میره به زنگ زدن لطفا راهنماییم کنین کلافه شدم سلام بسیار راحت هست این مدل.ک امبینیشن با مشخصه U2 رایت کنید و بعد رام اندروید 7تک فایل بدون کش هیدن و پیت فلش بزنید.بدون وایپ گوشی رو ریبوت کنید FRP رو رد میکنه گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
omid_m_1454 10 ارسال شده در 7 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2017 در 3 ساعت قبل، hamidooooo گفته است : سلام بسیار راحت هست این مدل.ک امبینیشن با مشخصه U2 رایت کنید و بعد رام اندروید 7تک فایل بدون کش هیدن و پیت فلش بزنید.بدون وایپ گوشی رو ریبوت کنید FRP رو رد میکنه تو هیچ کدوم از سایتا نتونستم تک فایلش رو پیدا کنم لینکش رو دارین؟ لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 8 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2017 در 8 ساعت قبل، omid_m_1454 گفته است : تو هیچ کدوم از سایتا نتونستم تک فایلش رو پیدا کنم لینکش رو دارین؟ همین دیروز یدونه با جدیدترین فریمور رو برداشتم ..اول کامبنیشن بزنید اومد بالا بعد فریمور 7 بزنید فقط بوت ریکاوری سیستم نیاز به تک فایل چهار فایل نداره فرقی نداره فقط سه فایلی که گفتمو بزنید لینک ارسال
lucifer67 13 ارسال شده در 8 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2017 در 19 ساعت قبل، behroozashrafi گفته است : بهترین روش دانگرید کنید به 6 بعد به راحتی مشکلتون رو حل کنید اموزش ضمینه شده این مدل رو باید با باینری u2 دانگرید کنید که همچین باگی نداره کامبینیشن بزنید بعد همون رام چهار فایل رو با home csc بزنید،دقت کنید csc نزنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.