behnam1991 199 ارسال شده در 5 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2017 و ی سوال دیگه تو منو گوشی سامسونگ چیدمان برنامه ها 5*5 هستش راهی داره این چیدمان رو تغییر داد و 6*6 کرد توی قسمت screen grid میرم 4*4 داره و 5*5 اگ میشه از فایل سیستمی تغییرش داد راهنماییم کنین ممنون میشم پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 5 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2017 در 25 دقیقه قبل، behnam1991 گفته است : و ی سوال دیگه تو منو گوشی سامسونگ چیدمان برنامه ها 5*5 هستش راهی داره این چیدمان رو تغییر داد و 6*6 کرد توی قسمت screen grid میرم 4*4 داره و 5*5 اگ میشه از فایل سیستمی تغییرش داد راهنماییم کنین ممنون میشم برای این باید فایل تاچ ویز رو ویرایش کنید بازش کنید دنبال apps_list_column_count بگردید ببینید مقدار رو تغییر بدید میاد یا نه باید تست کنید لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 5 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2017 در 2 ساعت قبل، behnam1991 گفته است : ممنون بابت پاسخگویی فایل xml فارسی n920c رو ممنون میشم برام قرار بدین ( فقط ستینگ فارسی میشه یا کلا زبان فارسی به گوشی اضافه میشه ) از رام N920C بکشید بیرون اگه بلد نیستید بگید بهم تا بهتون بگم چه فایلهای بهم بدید خودم براتون اضافش کنم لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 5 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2017 در 20 دقیقه قبل، mohsen8 گفته است : از رام N920C بکشید بیرون اگه بلد نیستید بگید بهم تا بهتون بگم چه فایلهای بهم بدید خودم براتون اضافش کنم متاسفانه دسترسی ب گوشی n920c ندارم از سایتی جایی نمیتونم دانلودش کنم ؟ پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 5 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2017 در 14 دقیقه قبل، behnam1991 گفته است : متاسفانه دسترسی ب گوشی n920c ندارم از سایتی جایی نمیتونم دانلودش کنم ؟ نیاز به گوشی ندارید از خود فایل فریمور راحت میشه فایل ور در آورد بهنام جان لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 5 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2017 در 42 دقیقه قبل، mohsen8 گفته است : برای این باید فایل تاچ ویز رو ویرایش کنید بازش کنید دنبال apps_list_column_count بگردید ببینید مقدار رو تغییر بدید میاد یا نه باید تست کنید اینو یافت نکردم : system/priv-app/touchwixhome تا اینجا پیش رفتم ولی خوردم ب بن بست در 4 دقیقه قبل، mohsen8 گفته است : نیاز به گوشی ندارید از خود فایل فریمور راحت میشه فایل ور در آورد بهنام جان فک کنم باید بیخیال کل این 2 تا سوال شدم هم 6*6 کردن هم زبان فارسی محسن جان پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 5 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2017 در 1 ساعت قبل، mohsen8 گفته است : نیاز به گوشی ندارید از خود فایل فریمور راحت میشه فایل ور در آورد بهنام جان یه تشکر ویژه ویژه ویژه بکنم ازتون که وقت گذاشتین برای سوالات پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
houshangdehghan 9 ارسال شده در 5 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2017 فارسی سازو خواستین بگین بفرستم لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 5 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2017 در 7 دقیقه قبل، houshangdehghan گفته است : فارسی سازو خواستین بگین بفرستم اگر امکانش هست برام آپلود کنین اینجا دانلود کنم البت اگر باعث زحمتتون نیست پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 5 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2017 سامسونگ چرا مثل گوشی سونی نیست فایل build.prop ادیت کنی زبان فارسی اضافه شه پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.