radical58 93 ارسال شده در 4 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2017 سلام .یه گوشی Tecno V5 برام آوردن Frp داره آندروید 6 به فایل منیجر دسترسی دارم راهی هست برای برداشتن با برنامه ای که برای سامسونگ استفاده می شود که جیمیل خودت رو اضافه می شود نشد جا برای اضافه کردن Gmail نداشت RASHONH لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 4 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2017 در 42 دقیقه قبل، radical58 گفته است : سلام .یه گوشی Tecno V5 برام آوردن Frp داره آندروید 6 به فایل منیجر دسترسی دارم راهی هست برای برداشتن با برنامه ای که برای سامسونگ استفاده می شود که جیمیل خودت رو اضافه می شود نشد جا برای اضافه کردن Gmail نداشت با سلام و درود از آموزش زیر استفاده کنید آموزش هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
radical58 93 ارسال شده در 4 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2017 سلام یه راه حل پیدا کردم جواب داد برای مدل هایی که نمی شود جیمیل رو وارد کرد. اول یه لانچر نصب شد. بعد یه برنامه Menu Button و ماباقی را که اسکرین شات گرفتم و فرستادم امیدوارم مفید باشد. RASHONH لینک ارسال
radical58 93 ارسال شده در 4 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2017 RASHONH لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.