salahaddin2324 14 ارسال شده در 3 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2017 سلام دوستان من چند برنامه سیستمی رو مثل پیامک و تماس عوض کردم و می خوام در هوم اسکرین گوشی در پایین صفحه نمایش در دو طرف دکمه app قرار بگیرند ولی نمی دونم دقیقا کدوم از فایل های xml رو تغییر بدم و مثلا default_apps.xml یه چیزایی نوشته شبیه launcher:className="com.sec.android.app.sbrowser.SBrowserMainActivity" launcher:iconPosition="3" launcher:packageName="com.sec.android.app.sbrowser" /> ولی دقیقا نمی دونم این className و packageName رو چجوری از فایل apk دربیارم توی اینترنت میگن از فایل دیکامپایل شده AndroidManifest.xml مربوط به هر apk میشه درش بیارم ولی نمی فهمم خیلی کد نویسی زیاد داره یه راه ساده تر نیست این دو عنوان رو راحت تر برای هر برنامه گیر بیارم اصلا شاید فایل xml که من میخام ویرایش کنم این نیست نمی دونم کسی هست قبلا این کار رو کرده باشه ضمنا بعد ویرایش پوشه سیستم و پوشه cache دیگه الان گوشی رام رو بصورت رسمی تشخیص میده و قابلیت آپدیت ota هم فعاله رام g500d رو دارم روش کار می کنم s5 لینک ارسال
salahaddin2324 14 ارسال شده در 4 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2017 ? ? ? ? در این زمینه کسی کار نکرده؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.