PcCo 15 ارسال شده در 25 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2017 با سلام وقتی فایل فلش میزنم این ارور میادش Custom binery blocked By R/L هرکاری می کنم فایل روش رایت نمیشه و بالا هم نمیاد " دزد دریایی بودن از پیوستن به نیروی دریایی خیلی جذابتر و شیرین تر است! " " Steven Paul Jobs " لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 25 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2017 دوست عزیز اگه دانگل bst داشته باشید خیلی راحت میتونید حل کنید مشکلتون رو اگه میتونید به تنظیمات برید از security گزینه reactivation lock رو فعال کنید بعد فلش کنید اگه مشکلتون حل نشد از ویدیوی زیر استفاده کنید جدیدترین روش حل مشکل reactivation lock اگه گوشی روی ارم مونده باید فایل باینری مناسب رو پیدا کنید یا یه عکس از دانلودینگ بزارید فایل رو براتون اپ کنم تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
PcCo 15 ارسال شده در 25 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، 2017 حل کردم با تشکر " دزد دریایی بودن از پیوستن به نیروی دریایی خیلی جذابتر و شیرین تر است! " " Steven Paul Jobs " لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.