مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 11 اسفند، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2017 در در 19 آذر 1396 در 07:55، houshangdehghan گفته است : میخوام فارسی کنم، مثلا ستینک فارسی کردم میخوام جایگزین کنم به گوشی خب عزیز دل دستور بالا هم مربوط به همین هست دیگه سفره رو پهن کردیم غذا رو هم جلوتون آوردیم فقط کافیه بخورید. اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
houshangdehghan 9 ارسال شده در 11 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2017 در 3 ساعت قبل، ILYA20 گفته است : خب عزیز دل دستور بالا هم مربوط به همین هست دیگه سفره رو پهن کردیم غذا رو هم جلوتون آوردیم فقط کافیه بخورید. ممنون ایلیا جان ولی اصلا قبول نمیکنه وقتی میزنم ارور زیرو میده conecction to ui time out میده مشکل از چیه به نظرتون؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 11 اسفند، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2017 در 20 دقیقه قبل، houshangdehghan گفته است : ممنون ایلیا جان ولی اصلا قبول نمیکنه وقتی میزنم ارور زیرو میده conecction to ui time out میده مشکل از چیه به نظرتون؟ احتمالا گوشی شما درست روت نیست یک بار فلش بزنید سپس با supersu توسط twrp روت کنید روت کننده هایی مثل iroot و ... در خیلی مواقع درست کار نمیکنند اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmadnamdari 18 ارسال شده در 11 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2017 در 29 دقیقه قبل، ILYA20 گفته است : احتمالا گوشی شما درست روت نیست یک بار فلش بزنید سپس با supersu توسط twrp روت کنید روت کننده هایی مثل iroot و ... در خیلی مواقع درست کار نمیکنند htc 620g با چی روت کنم به نظرت؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 11 اسفند، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2017 در 4 ساعت قبل، ahmadnamdari گفته است : htc 620g با چی روت کنم به نظرت؟ جستجو کنید زحمت بکشید عزیز اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.