originalmobileorg 72 ارسال شده در 22 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2017 دوستان من یه دانگل EFT تهیه کردم نصب رو هم مطابق کلیپ تو یوتوب انجام دادم الان تنها مشکلی که دارم اینه زمانی که میخوام یه گوشی که USB DEBUG هم فعال کردم رو از طریق R شناسایی کنه هر چی R رو میزنم دیواسی رو شناسایی نمیکنه .اگه میشه کمک کنید. درایور ها هم نصب کردم با دانگل BST راحت اسکن میگیره اما EFT هیچ دیواسی رو شناسایی نمیکنه اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 22 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2017 در ۱ ساعت قبل، originalmobileorg گفته است : دوستان من یه دانگل EFT تهیه کردم نصب رو هم مطابق کلیپ تو یوتوب انجام دادم الان تنها مشکلی که دارم اینه زمانی که میخوام یه گوشی که USB DEBUG هم فعال کردم رو از طریق R شناسایی کنه هر چی R رو میزنم دیواسی رو شناسایی نمیکنه .اگه میشه کمک کنید. درایور ها هم نصب کردم با دانگل BST راحت اسکن میگیره اما EFT هیچ دیواسی رو شناسایی نمیکنه با سلام ودرود این درایور هارو نصب کن و pc رو ریستارت کن بینید که شناسایی میکنه یا نه اعلام نتیجه یادتون نره دانلود هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 22 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2017 با سلام وتشکر از توجه شما.این درایور روهم نصب کردم اما همچنان از طریق adb دیواسی رو شناسایی نمیکنه آیا میشه از آپدیت جدید این دانگل باشه؟ از خود دانگل یا سیم کارتش چطور؟ اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 22 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2017 درود کابل رو از گوشی جدا کنید دانگل best رو اجرا کنید وقتی اجرا شد کابل رو وصل کنید به گوشی و USB DEBUG رو فعال کنید و R رو بزنید تمام وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 22 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2017 در 49 دقیقه قبل، originalmobileorg گفته است : با سلام وتشکر از توجه شما.این درایور روهم نصب کردم اما همچنان از طریق adb دیواسی رو شناسایی نمیکنه آیا میشه از آپدیت جدید این دانگل باشه؟ از خود دانگل یا سیم کارتش چطور؟ سلام ودرود شما لطف کنید آخرین ورژن EFT رو دانلود کنید EFT هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 22 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2017 به سربرگ ترنسلیت -- ترنسلیت برو adb کلیر رو بزن بعد R بزن برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
originalmobileorg 72 ارسال شده در 22 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2017 با سلام و دروووووود تشکر بسیار تمامی اساتید مطابق راهنمایی دوست عزیز مون ghodooss پیش رفتم و اوکی شد .مچکرم دوستان اگر دانشی مرد گوید سخن تو بشنو که دانش نگردد کهن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.