علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 21 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2017 در در 27 آبان 1396 در 20:38، Naruto گفته است : بله درسته ولی فایل rawprogram0 نیست من بتونم دامپ بزنم !!!! یه فایل xml به اسم Infinity_Program0.xml داخلشه همون میشه فایل mbn هم به اسم emmc_appsboot.mbn لطفا کمی دقت کنید تا مجبور نباشید این همه پست بزنید و بگید فایل ناقصه همیشه آموزش ها شبیه هم نیست در آموزش هم به نکته زیر اشاره شده: نکته : ممکن از نام های این دو فایل در رام های مختلف متفاوت باشد موردی نیست .خود برنامه به ترتیب فایل رو مورد نظر رو فقط نشان میدهد و فقط شما باید انتخاب کنید . خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 21 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2017 https://firmware.ir/dump-huawei-g615-u10/ شما مگه محصول بالا رو خریداری نکردید؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 21 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2017 بله همینو خریدم بعد پست گذاشتم که شما گفتید دوباره دانلود کنم ولی بازم همینجوری هست وقتی فایل رو انتخاب میکنم هیچی نمیاره لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 21 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2017 در 9 دقیقه قبل، Naruto گفته است : بله همینو خریدم بعد پست گذاشتم که شما گفتید دوباره دانلود کنم ولی بازم همینجوری هست وقتی فایل رو انتخاب میکنم هیچی نمیاره فلشری که فایل XML رو رایت میکنه: QFIL CM2 QLM با اینا تست میکنی شما؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 21 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2017 با همین هم میزنم پورت میاد تو حالت edl میزنم بعدش هم دانلود غیرفعال هست فایل رو میچینم ولی هیچی لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 21 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2017 در 2 دقیقه قبل، Naruto گفته است : با همین هم میزنم پورت میاد تو حالت edl میزنم بعدش هم دانلود غیرفعال هست فایل رو میچینم ولی هیچی درایور باید به صورت: QLHUB_BULK باشه 9008 نباشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 21 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2017 اگه qfil پشتیبانی نکنه باید با cm2 qlm رایت کنید چک کردم qfil پشتیبانی نمیکنه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 21 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2017 cm2 qlm ندارم لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 23 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2017 اساتید محترم لطفا داخل توضیحات بنوسید با چی باکسی زده میشه نمیشه الان این فایل xml هست ولی نه با ایزی تک نه با هوا میشه زد دوبار هم دانلود کردم الکی هیچی به هیچی جوابگو باشید خواهشا من الان 5تومن پرداخت کردم اینم مونده رو دستم هنوز این گوشی رو دستم مونده یه حرکتی بزنید خواهشا این فایل رو لازم دارم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.