davoddanialy 56 ارسال شده در 12 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2017 سلام و درود فراوان آیفون 6 یکدفعه خاموش شده.روشن نمیشه به سختی به dfu میره ولی آیتونز مینویسه که گوشی در حالت ریکاوری هست آخرین ورژن فریمور هم دانلود کردم آیتونز بعد از اکسترکت فایل گوشی رو ریست میکنه ولی گوشی برنمیگرده برای حالت فلش.و فلش قطع میشه . ارور (4014) میاره 3utools هم ارور میده (در ضمن این هم عرض کنم که lcd یکم بار عوض شده) لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 12 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2017 کسی نیست راه حل رو به ما بگه یا ارور 4014 رو ترجمه کنه لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 12 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2017 در 4 ساعت قبل، davoddanialy گفته است : سلام و درود فراوان آیفون 6 یکدفعه خاموش شده.روشن نمیشه به سختی به dfu میره ولی آیتونز مینویسه که گوشی در حالت ریکاوری هست آخرین ورژن فریمور هم دانلود کردم آیتونز بعد از اکسترکت فایل گوشی رو ریست میکنه ولی گوشی برنمیگرده برای حالت فلش.و فلش قطع میشه . ارور (4014) میاره 3utools هم ارور میده (در ضمن این هم عرض کنم که lcd یکم بار عوض شده) دوست عزیز از اخرین ورژن ایتونز استفاده کنید فایل دقیق فلش گوشی رو هم میتونین از سایت ipsw.me دانلود کنید اگر به نتیجه نرسیدین گوشی ایفون رو باز کنید و یکبار سوکت باطری رو جدا کنید و مجدد وصل کنید و اقدام به فلش کنید پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 13 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2017 فایلش که شک ندارم درسته.چون خود آیتونز دانلود کرد آیتونز هم آخرین ورژن هست فقط موندم این اررور چی میگه(4014) لینک ارسال
Babak_kish 10 ارسال شده در 13 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2017 در 43 دقیقه قبل، davoddanialy گفته است : 4014 دوست عزیز در مورد این ارور خود سایت ایفون توضیح داده در این پست این پست البته راهکارهای معمولی مثل اپدیت اخرین ورژن ایتونز اپدیت ویندوز یا مک شارژ داشتن ایفون و داشتن فضای کافی در رم یا هارد گوشی اگر با ابن کارها به نتیجه نرسیدید این این ویدئو را ببینید یک روش داره که باید گوشی را باز کنید ببینید به نتیجه میرسید اگر نشد بگید تا بررسی کنیم موفق باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.