mohsen20 24 ارسال شده در 6 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2017 سلام یه a310f هست frp :on هست ریکاوری رایت نمیشه بدون پاک شدن اطلاعات جیمیلشو دارم راه حلی داره off کنم frp رو لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2017 در 43 دقیقه قبل، mohsen20 گفته است : سلام یه a310f هست frp :on هست ریکاوری رایت نمیشه بدون پاک شدن اطلاعات جیمیلشو دارم راه حلی داره off کنم frp رو چندین بار رمزو اشتباه بزنید تا درخواست جیمیل کنه بزنید ببیند تا باز بشه لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 6 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2017 نمیاد فقط مینزه چند دقیقه بعد بد بختی اینه رمزشم مشتری داره زیاد پسورد زدن اینجوری شده لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 6 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2017 سلام اگه اطلاعاتش مهمه frp انلاین بردارین بعد با boot ادیت شده که با برنامه سایت یا دانگل های موجود هست فایل بسازین و اوکه کنید یا اینکه گوشی بزارین 72 س خاموش باشه شاید شاید شاید با رمز خودش بالا بیاد یا حق برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.