Naruto 26 ارسال شده در 5 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2017 سلام خسته نباشید ممنون میشم اموزش برداشتن frp j701f رو بزارید کامبی زدم بعد فایل رو رایت کردم ولی هنوز frp داره !!! لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2017 الان ورژن که رو گوشی هست چه ورژنیه؟ شما بعد از رایت کامبینیشن باید گوشی رو بوت کنید و reset frp رو بزنید توی z3x خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 5 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2017 ممنون frp برداشته شد با روش بلوتوث لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 5 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2017 یه توضیح کوچولو برای دوستای که بعدا این تایپیک رو مشاهده میکنند برای مدلهای جدید بعد زدن کامبنیشن اومد بالا برید فقط گزینه دیباگینگ رو فعال کنید یبار هم با ابزار GSD خود انجام رسیت FRP کنید(البته ضروری نیست) بعد فریمور چهار فایل بدون CP بزنید تنظیمات اولیه میاد بدون پرسیدن جیمیل رد میشن لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 5 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2017 اگه bst داری میتونی از اونم استفاده کنی آندروید 7 سریع حذف میکنه از طریق دانلودمد لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 5 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2017 همین روش رو زدم ولی نشد بعد رفتم سراغ این روش لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 5 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2017 در 7 دقیقه قبل، mohsen8 گفته است : یه توضیح کوچولو برای دوستای که بعدا این تایپیک رو مشاهده میکنند برای مدلهای جدید بعد زدن کامبنیشن اومد بالا برید فقط گزینه دیباگینگ رو فعال کنید یبار هم با ابزار GSD خود انجام رسیت FRP کنید(البته ضروری نیست) بعد فریمور چهار فایل بدون CP بزنید تنظیمات اولیه میاد بدون پرسیدن جیمیل رد میشن همین روش رو زدم ولی نشد بعد رفتم سراغ این روش بلوتوث لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 24 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2017 بافایل home cscتست کنید من الان یدونه زدم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.