jazireh 20 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 درسته مشکل نداره البته با قند شکن لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 در 1 ساعت قبل، jazireh گفته است : لینک مشکل داره با رایت این رام گوشی تا لوگو میاد و خاموش میشه وایپم کردم نشد متاسفانه لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 اساتید لطفا کمک کنید لینک ارسال
s.enayatfar 13 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 از s اخر مدلش مشخصه تحت اپراتور هسن و به احتمال زیاد خودش نباید فارسی داشته باشه.اگه امکانش باشه روتش کنید و از طریق یکی از باکسا enable all language رو اعمال کنید لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 این کارو هم کردم نشد لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 کاستوم:LineageOS به احتمال زیاد فارسی داره دانلود فایل کاستوم دانلود کاستوم ریکاوری خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 در 9 دقیقه قبل، Alireza_Shahrokhi گفته است : کاستوم:LineageOS به احتمال زیاد فارسی داره دانلود فایل کاستوم دانلود کاستوم ریکاوری ممنونم میشه بگین اندرویدش چنده؟ خودم کاستوم رام 7 نصب کردم فارسی هم هست زیاد جالب نیست اندروید7 واسه این مدل مال شما هم امتحان میکنم خبرشو میدم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 در هم اکنون، jazireh گفته است : ممنونم میشه بگین اندرویدش چنده؟ خودم کاستوم رام 7 نصب کردم فارسی هم هست زیاد جالب نیست اندروید7 واسه این مدل مال شما هم امتحان میکنم خبرشو میدم مشخصه دقیقی نداشت فقط ورژن کاستوم 14.1 بود بزنید امیدوارم خوب باشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 در هم اکنون، Alireza_Shahrokhi گفته است : مشخصه دقیقی نداشت فقط ورژن کاستوم 14.1 بود بزنید امیدوارم خوب باشه ممنونم امتحانش میکنم لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 در 26 دقیقه قبل، jazireh گفته است : ممنونم میشه بگین اندرویدش چنده؟ خودم کاستوم رام 7 نصب کردم فارسی هم هست زیاد جالب نیست اندروید7 واسه این مدل مال شما هم امتحان میکنم خبرشو میدم نصب کردم اندرویدش 7.1.2 بود فارسیم داره ممنون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.