jazireh 20 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 سلام به همه ی اساتید یک تبلت t217s برام آوردن که کاملا فارسی بود ولی مشکل شبکه داشت آنلاک هم کردم ولی متاسفانه درست نشد با رام 4فایل فلش کرد ولی زبان فارسی رفت تونستم عربی بزنم ولی متاسفانه فارسی براش پیدا نمیشه در حالیکه اول کاملا فارسی بود از اساتید خواهشمندم اگه کسی فایل فارسی یا کوک شده برای این مدل داره ممنون میشم برام بزاره اگرم کسی داره میخرم لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 در 10 دقیقه قبل، jazireh گفته است : سلام به همه ی اساتید یک تبلت t217s برام آوردن که کاملا فارسی بود ولی مشکل شبکه داشت آنلاک هم کردم ولی متاسفانه درست نشد با رام 4فایل فلش کرد ولی زبان فارسی رفت تونستم عربی بزنم ولی متاسفانه فارسی براش پیدا نمیشه در حالیکه اول کاملا فارسی بود از اساتید خواهشمندم اگه کسی فایل فارسی یا کوک شده برای این مدل داره ممنون میشم برام بزاره اگرم کسی داره میخرم با سلام و درود دوست عزیز این سری سامسونگ اندرویدش 4.4.2 بالاتر نیومده و راحت با Morelocale Without Root فارسی کنید و یا روت کنید با نرم افزار محبوب تیم GSD android tools راحت با یک کلیک فارسی رو به گوشی وارد کنید هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 با morelocal امتحان کردم نشد متاسفانه اگه با more local فارسی بشه با حذف یا تغییر نام cscکاملا فارسی میشه ولی متاسفانه نشد لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 با سلام ودرود بفرماید دوست عزیز این هم لینک دانلود فایل فلش انشاءالله که فارسی و عربی داره لینک دانلود منبع: هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 سلام این رام هم گلوبال هست. تست کنید احتمالا فارسی داشته باشه https://drive.google.com/uc?id=0BzqlR-OqltlfcENnWXNxWVB1cVE&export=download گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 این مدل اسپراینت فارسی نداره دارم چک میکنم کاستوم براتون بزارم خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 در 51 دقیقه قبل، wahid26 گفته است : با سلام ودرود بفرماید دوست عزیز این هم لینک دانلود فایل فلش انشاءالله که فارسی و عربی داره لینک دانلود منبع: اینو قبلادانلود کردم فارسی نداره مرسی لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 در 47 دقیقه قبل، hamidooooo گفته است : سلام این رام هم گلوبال هست. تست کنید احتمالا فارسی داشته باشه https://drive.google.com/uc?id=0BzqlR-OqltlfcENnWXNxWVB1cVE&export=download لینک مشکل داره لینک ارسال
jazireh 20 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 در 24 دقیقه قبل، Alireza_Shahrokhi گفته است : این مدل اسپراینت فارسی نداره دارم چک میکنم کاستوم براتون بزارم ممنون میشم خیلی گیرم لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 3 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2017 در 20 دقیقه قبل، jazireh گفته است : لینک مشکل داره چک کردم مشکل نداره اگه باز نمیشه براتون از قند شکن استفاده کنید گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.