Naruto 26 ارسال شده در 30 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2017 سلام خسته نباشید گوشی فوق سریال نداره میخوام فایل سرت روش رایت کنم ولی adb فعال نمیشه تا سرت بزنم #0808 #* میزنم هرکاری میکنم نمیاد انتخاب کنم اندروید گوشی رو به 4.4.4 و 5 هم تغییر دادم هیچی نشد http://uupload.ir/files/aj4h_capture.png ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 30 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2017 دروود.... شما با برنامه FRP HIJACKER که توی انجمن هست اقدام به ساخت فایل ADB کنید......فایل فلش رو توی قسمت samtools کمباینیشن بچینید و گزینه creat adb رو بزنید بعد چند لحظه فایل ADB برای مدل شما ساخته میشه اون فایل رو با اودین در قسمت AP فلش کنید و تست کنید با این روش ADB فعال میشه..... موفق باشید. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 30 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2017 سلام خسته نباشیدگوشی فوق سریال نداره میخوام فایل سرت روش رایت کنم ولی adb فعال نمیشه تا سرت بزنم #0808 #* میزنم هرکاری میکنم نمیاد انتخاب کنم اندروید گوشی رو به 4.4.4 و 5 هم تغییر دادم هیچی نشد http://uupload.ir/files/aj4h_capture.png ممنون میشم کمکم کنید دوست عزیز شما ببین برنامه های جانبی مثل موبوروبو فعال نباشه بعد با یه برنامه جانبی adb clear کن شناسایی میشه لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 30 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2017 خیلی ممنون از راهنمایی تون دوستان ولی مشکل پابرجاست چون هارد عوض کردم احتمالا هاردی که روش هست با گوشی سازگار نیست که نمیشه روش هایی که دادین رو تست کردم ج نداد ممنون ازتون لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 31 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2017 مشکل از هارد نبود مشکل از سیستم بود رفتم باکس رو سیسم دیگه گذاشتم adb رو شناخت گوشی دیگه رو میشناسه گوشی G530h رو نمیشناسه adb intrface رو نمیشناسه باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 31 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2017 دوست عزیز فکر کنم مشکل از ویندوز باشه اخه برای منم اتفاق افتاده همه گوشیها رو شناسایی میکرد فقط s4 رو هر کاری میکردم میزد شناسایی نمیشود همه را ههای موجود تو انجمن هارو تست کردم جواب نگرفتم یه ویندوز کرک شده زدم دیگه از این مشکلات ندارم تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.