m.mokhtabad 10 ارسال شده در 25 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2017 سلام وقت بخیر لطفا برنامه های مور نیاز برای آن پک و ری پک کردن فایل های اندرید رو بهم بگید ممنون میشم لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 دی، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2017 سلاموقت بخیر لطفا برنامه های مور نیاز برای آن پک و ری پک کردن فایل های اندرید رو بهم بگید ممنون میشم در بالای سایت جستجو کلیک کنید و بنویسید "آموزش کامپایل و دیکامپایل apk " اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
m.mokhtabad 10 ارسال شده در 26 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2017 آنپک کردم ولی با ریپک کردن مشکل دارم هر کاری میکنم نمیشه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 26 دی، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2017 آنپک کردم ولی با ریپک کردن مشکل دارمهر کاری میکنم نمیشه ریپک چه چیزی ؟ سیستم ایمیج یا اینکه نرم افزار اندروید ؟ همه موارد توضیح داده شده اگه اطلاعی ندارید از تایپک زیر استفاده کنید . http://forum.gsm-developers.com/thread13624.html اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.