behnam1991 199 ارسال شده در 24 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 2017 سلام اساتید عزیز میشه بدون اینکه قطعه سخت افزاری (باکس) رو داشت فایل cert یا qcn رو رایت کرد روی گوشی باکس کرک هم دانلود کردم ولی تهش ب بن بست خوردم پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 24 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 2017 سورسای پیچیده و روند کاری بسیار سختی داره و هر باکسی هم استفاده کنه به این راحتیا منتشر نمیشه که شما بخوای بدون باکس سریال ترمیم کنی خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 24 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 2017 مرسی از پاسخگوییت - - - Updated - - - سورسای پیچیده و روند کاری بسیار سختی داره و هر باکسی هم استفاده کنه به این راحتیا منتشر نمیشه که شما بخوای بدون باکس سریال ترمیم کنی سریال گوشی اوکی هستش مشکل شبکه رو میخام اوکی کنم هر modem زدم روی گوشی اوکی نشد سریال و بیس باند گوشیم هم اوکی هستش اگ نرم افزاری هست ک بشه بدون سخت افزار این کارارو انجام بدم ممنون میشم معرفی کنین پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 24 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 2017 مرسی از پاسخگوییت - - - Updated - - - سریال گوشی اوکی هستش مشکل شبکه رو میخام اوکی کنم هر modem زدم روی گوشی اوکی نشد سریال و بیس باند گوشیم هم اوکی هستش اگ نرم افزاری هست ک بشه بدون سخت افزار این کارارو انجام بدم ممنون میشم معرفی کنین برنامه هست که هزینه لایسنس سالیانه اش 700 هزار تومنه چیمرا دانگلشم نباشه میتونید باهاش کار کنید البته گمونم شما دنبال برنامه ی رایگان میگردید که بهتره بیخیال بشید لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 24 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 2017 برنامه هست که هزینه لایسنس سالیانه اش 700 هزار تومنه چیمرادانگلشم نباشه میتونید باهاش کار کنید از شما هم ممنونم بابت پاسخگوییتون خب باکسشو خریداری کنم برام ارزونتر در میاد پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.