arashmaleki 16 ارسال شده در 23 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2017 درود بر همه یه گوشی هواوی با مشخصات bln-l21 c185b361 emui 5.0 نسخه ی اندروید 7.0 نحوه ی روت اینو اگر کسی میدونه بگه اسان ترین راه و بی خطرترین تو اینترنت نوشته بود احتمال خطراطی هست مثلا پریدن سریال و بوت لوپ و... اطلاعات گوشی هم نمیخام پک شه اگر لازم هست به اندروید 6 بشه نحوه ی دانگرید و فایل رول بک رو بگید مرسی لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 23 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2017 این مشخصه رو نمیتونید رول بک کنید رو 6 از اطلاعات بک آپ بگیرید حداقل 50 درصد احتمال فرمت هست شما باید اول بوت لودرتون رو باز کنید بعدش twrp که برا این مدل تست شده رو دارم فردا میفرستم براتون بقیه کاستوم ریکاوری ها بوت لوپ میشن بعدش رایت super su خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
arashmaleki 16 ارسال شده در 24 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 2017 این مشخصه رو نمیتونید رول بک کنید رو 6از اطلاعات بک آپ بگیرید حداقل 50 درصد احتمال فرمت هست شما باید اول بوت لودرتون رو باز کنید بعدش twrp که برا این مدل تست شده رو دارم فردا میفرستم براتون بقیه کاستوم ریکاوری ها بوت لوپ میشن بعدش رایت super su با تشکر از دوست خوبم علیرضا این گوشی با اندورید 7 روت شدش مرسی از علیرضا [ATTACH=CONFIG]1605[/ATTACH] - - - Updated - - - با تشکر از دوست خوبم علیرضا این گوشی با اندورید 7 روت شدش مرسی از علیرضا [ATTACH=CONFIG]1605[/ATTACH] عکس از روت که نزاشته بودم [ATTACH=CONFIG]1607[/ATTACH] لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 24 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 2017 آرش جان یه زحمتم بکش ریکاوری که بهت دادم آپ کن بزار خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
arashmaleki 16 ارسال شده در 24 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 2017 فایل ریکاوری کاستوم download لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.