sbr0651 23 ارسال شده در 23 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2017 با سلام یک p6 مشتری اورده کاستوم رام روش رایت شده الان رام رسمی میخواد از طریق مموری حالت خاموش میره قسمت ریکاوری از طریق خود گوشی هم همین طوره مستقیم میره رو ریکاوری حالت فست بوت هم غیر فعال شده که بخوام از طریق فست بوت روش رام نصب کنم کسی راه حلی داره ؟ الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 23 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2017 با سلام یک p6 مشتری اورده کاستوم رام روش رایت شده الان رام رسمی میخواد از طریق مموری حالت خاموش میره قسمت ریکاوری از طریق خود گوشی هم همین طوره مستقیم میره رو ریکاوری حالت فست بوت هم غیر فعال شده که بخوام از طریق فست بوت روش رام نصب کنم کسی راه حلی داره ؟ درود .. بیلد گوشی الان چنده؟ شما با چه بیلدی اقدام به فلش میکنید؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 23 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2017 درود .. بیلد گوشی الان چنده؟ شما با چه بیلدی اقدام به فلش میکنید؟ مشکل من ارور بیلد نیست مشکل این که مستقیم میره کاستوم ریکاوری twrp خورده الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 23 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2017 از لحاظ سخت افزاری دکمه های ولوم رو چک کنید مشکل نداشته باشند. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 23 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2017 از خود ریکاوری twrp فقط فایل ریکاوری اورجینال رو یا هر فایل img که می خواهید رو بزارید نصب بزنید بعنوان ریکاوری ولی شرط بکنید با مشتری چون حالت فست بوت چیزی نیست که بخواد بپره یا بره باید باشه لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 23 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2017 adb reboot bootloader جواب نمیده؟ باید از فست بوت ریکاوری اورجینال بزنین تا بتونین رام اورجینال بزنین... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 23 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2017 از خود twrp و گزینه reboot reboot bootloader رو انتخاب کنید تا وارد فست بوت بشید بعد از ورود به فست بوت ریکاوری رسمی رو رایت کنید و بعدش رام رو از طریق dload خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 23 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2017 از لحاظ سخت افزاری دکمه های ولوم رو چک کنید مشکل نداشته باشند. چک کردم مشکلی نداشتن - - - Updated - - - از خود ریکاوری twrp فقط فایل ریکاوری اورجینال رو یا هر فایل img که می خواهید رو بزارید نصب بزنید بعنوان ریکاوری ولی شرط بکنید با مشتری چون حالت فست بوت چیزی نیست که بخواد بپره یا بره باید باشه فایل ریکاوری از رام اصلی استخراج کردم با twrp پیداش نمیکنه اصلا نمیشناسش - - - Updated - - - adb reboot bootloader جواب نمیده؟باید از فست بوت ریکاوری اورجینال بزنین تا بتونین رام اورجینال بزنین... این امتحان کردم میمونه رو ارم تا موقعه که شارژش تمام میشه :5: تا این حد واسش صبر کردم - - - Updated - - - از خود twrp و گزینه reboot reboot bootloader رو انتخاب کنید تا وارد فست بوت بشید بعد از ورود به فست بوت ریکاوری رسمی رو رایت کنید و بعدش رام رو از طریق dload تست شد جوابی نگرفتم میمونه روی ارم الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 23 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2017 وقتی رو آرمه وصل کنید امکان داره همون حالت fastboot باشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 23 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2017 چک کردم مشکلی نداشتن - - - Updated - - - فایل ریکاوری از رام اصلی استخراج کردم با twrp پیداش نمیکنه اصلا نمیشناسش - - - Updated - - - این امتحان کردم میمونه رو ارم تا موقعه که شارژش تمام میشه :5: تا این حد واسش صبر کردم - - - Updated - - - تست شد جوابی نگرفتم میمونه روی ارم موقع نصب بالا یا پایین زده zipو img بزنید فرمت رو بزارید سر img تا ریکاوری بشناسش لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.