مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 18 دی، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2017 سلام داداش هنوز مشکل داره زمان نصب گیر میکنه حل کردیم دوباره دانلود کنید یا از نسخه پرتابل استفاده کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 18 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2017 درود ...از من که بار اول نصب شده.!!! تازه فایل آنلاک ساختم در چند ثانیه!!! با تشکر از استاد ایلیا واقعا وقت زیادی صرف این کارا کردن قدر شو بدانید دوستان [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 18 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2017 بسیار عالی خسته نباشید مهندس لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 18 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2017 اگه ضرورت داره و کمکی به تنبیه کانال مربوطه میکنه از اعضا بخاین که کانال رو ریپورت کپی رایت کنن تا شاید متوجه بشه مالک سایت مذکور... من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
Hossein92 40 ارسال شده در 18 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2017 واقعا نمیدونم چطور باید از شما و دوستان بزرگوارتون تشکر کنم کارتون بسیار عالی و ارزش منده از همتون متشکرم تازه دانلود کردم تو ویندوز 7 مشکل داره هردو نسخه نصبی و پرتابل اجرا میشه اما کار نمیکنه انگار عکس باز کرده باشی هیچ عکس العملی نداره امیدوارم این مشکل هم برطرف بشه باز هم از همه دوستان تشکر میکنم لینک ارسال
ahmadnamdari 18 ارسال شده در 19 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 2017 خسته نباشی ایلیا جان.برا منم مشکل دارن.چرا آموزش ساختشو نمیذارین که دیگه کسی به این مشکلا بر نخوره؟ لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 19 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 2017 خسته نباشی ایلیا جان.برا منم مشکل دارن.چرا آموزش ساختشو نمیذارین که دیگه کسی به این مشکلا بر نخوره؟ درود دوستان با اولین فایل نصب کامل شد روی وین 7 مشکل خاصی هم نداشت(دیروز) یه فایلم ساختم کامل کار میکنه یا حق برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 19 دی، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 2017 واقعا نمیدونم چطور باید از شما و دوستان بزرگوارتون تشکر کنم کارتون بسیار عالی و ارزش منده از همتون متشکرم تازه دانلود کردم تو ویندوز 7 مشکل داره هردو نسخه نصبی و پرتابل اجرا میشه اما کار نمیکنه انگار عکس باز کرده باشی هیچ عکس العملی نداره امیدوارم این مشکل هم برطرف بشه باز هم از همه دوستان تشکر میکنم خسته نباشی ایلیا جان.برا منم مشکل دارن.چرا آموزش ساختشو نمیذارین که دیگه کسی به این مشکلا بر نخوره؟ درود بنده روی پنج نسخه از ویندوز نصب و اجرا کردم هیچ مشکلی نداره مشکلات شما میتونه از اینا باشه : - نت فرامورک نصب نباشه - نت فرامورک آپدیت نیست - ویندوز شما با نت فرامورک مشکل داره سعی کنید از نسخه 4.5.2 نت فرامورک استفاده کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ahmadnamdari 18 ارسال شده در 19 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 2017 ممنون حل شد یه فایلم ساختم بدون مشکل دمت گرم.آموزش ساخت فایل هم میذارین؟مثل روت؟ ایلیا جان روش ساخت فایل های mtk برای حذف رمزو نمیگین؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 19 دی، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 2017 ممنون حل شد یه فایلم ساختم بدون مشکل دمت گرم.آموزش ساخت فایل هم میذارین؟مثل روت؟ایلیا جان روش ساخت فایل های mtk برای حذف رمزو نمیگین؟ کار خاصی نداره در قسمت مدیاتک ، اسکاتر ، پریلودر و بوت رو بچینید سپس دکمه make mediatek rvsecurity kernel را بزنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.