simorgh 14 ارسال شده در 14 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2017 یک کوشی نو خریدم برای فروش از زمان خریدش خیلی گذشته حالا که تست کردم سیم کارت دومش فقط با شبکه های همراه اول و ایرانسل لاک هستش رایتل رو بالا میاره (SimLock) سیم کارت یک بدون هیچ مشکلی با همه شبکه ها کار میکنه چه باکس هایی این گوشی رو آنلاک میکنن. آیا باکس کرک شده ای هم هست که بشه چون باکس ندارم Platform : mt6735m لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 14 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2017 یک کوشی نو خریدم برای فروش از زمان خریدش خیلی گذشته حالا که تست کردم سیم کارت دومش فقط با شبکه های همراه اول و ایرانسل لاک هستشرایتل رو بالا میاره (simlock) سیم کارت یک بدون هیچ مشکلی با همه شبکه ها کار میکنه چه باکس هایی این گوشی رو آنلاک میکنن. آیا باکس کرک شده ای هم هست که بشه چون باکس ندارم platform : Mt6735m hde راحت انلاک میکنه لینک ارسال
simorgh 14 ارسال شده در 15 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2017 hde راحت انلاک میکنه نسخه 1.0.0.184 کرک شده دارم شناسایی نمیکنه مشکل از گوشی هستش یا کرک نرم افزار البته توی منوی ProjectMenu گزینه Manufacture mode نداره فقط production mode و google mode , other mode داره لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 16 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2017 نسخه 1.0.0.184 کرک شده دارم شناسایی نمیکنهمشکل از گوشی هستش یا کرک نرم افزار البته توی منوی ProjectMenu گزینه Manufacture mode نداره فقط production mode و google mode , other mode داره شما داخل نرم افزار بشی گزینه autodetect رو تیک شو بزن بعد readinfo بزن اگه اینجوری که حله بعدش میتونی انلاک کنی لینک ارسال
behnam0900 16 ارسال شده در 16 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2017 درود دوست من باکس سیگما راحت انلاکش میکنه لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 16 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2017 دوست عزیز کرک باکس یکم سخته برای انلاک شبکه و ترمیم سریال شما با باکس سیگما بزن در عرض چند ثانیه مشکلت حل میشه تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.